Gündem Yeniden seçim/Yeniden CNNTürk

Yeniden seçim/Yeniden CNNTürk

Paylaş
Yeniden seçim/Yeniden CNNTürk

İki kaynaktan doğrulanan sandık sonuçları... Türkiye'nin dört bir yanına uzanan haber ağı... Emin Çapa'nın analizleriyle kazananlar-kaybedenler… Her görüşten konuklarla değerlendirmeler…Ahmet Hakan, Mirgün Cabas ve Şirin Payzın'la Seçim 2015 1 Kasım Pazar saat 16.00'da CNN TÜRK'te…

CNN TÜRK’te, Ahmet Hakan, Mirgün Cabas, Emin Çapa ve Şirin Payzın’ın sunacağı Seçim 2015 yayını 1 Kasım Pazar günü saat 16:00’da başlayacak.

Ahmet Hakan ve Mirgün Cabas uzman konuklarla beraber, il il canlı bağlantılarla sıcağı sıcağına seçim sonuçlarını değerlendirecek, soru ve yorumlarıyla fark yaratacak.

54 milyon 75 bin seçmen sandık başına gidecek. CNN TÜRK’te, 175 bin sandıktan çıkacak sonuçları, 1 Kasım Pazar günü seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte, CNN TÜRK Ekonomi Müdürü Emin Çapa sade grafiklerle ve yalın bir dille yorumlayacak, verilerin arkasındaki gerçekleri analiz edecek. Çapa, seçmenlerin verdikleri oylarla siyasilere neler söylediklerini Seçim 2015 yayınlarında değerlendirecek.

Şirin Payzın saat 23:00’ten itibaren, sonuçların netleşmesiyle birlikte konuklarıyla seçim sonuçlarının yansımalarını ve bundan sonraki siyaset gündemini ele alacak.

2 Kasım’da da “Seçim 2015” özel yayını deneyimli isimler ve konunun uzmanı isimlerle devam edecek.



CNNTURK.com’dan seçimin perde arkası
Seçim günü Haber Merkezi’nin kapıları
CNNTURK.com’da açılacak…

CNNTURK.com, 1 Kasım Pazar günü saat 16:00’da Cansel Poyraz Akyol ve Cem Seymen CNN TÜRK Haber Merkezi’ndeki seçim heyecanını canlı yayınlarla aktaracak.

CNN TÜRK canlı yayınları televizyonda sürerken, haberin mutfağından,
- Canlı yayın anında kamera arkasında yaşananları,
- editörlerin haber temposunu,
- rejideki canlı yayın heyecanını,
- dakika dakika seçim sonuçlarını ve sıcak haberleri,
- reklam arasında konuklarla nelerin konuşulduğunu,
- il il yapılacak canlı muhabir bağlantılarıyla bölgedeki seçim heyecanını
cnnturk.com İnteraktif TV seçim özel yayınında an be an cnnturk.com/secimozel sayfasında görüntüleyecek. CNNTURK.com’a özel yayında, seçim sonuçları hem CNN TÜRK habercileri ve çalışanlarıyla hem de özel konuklarla yorumlanacak.

CNNTURK.COM/secim2015
Kişiselleştirilebilir seçim sayfası
cnnturk.com/secim2015 sayfasından da seçim yarışı dakika dakika takip edilebilecek. Haritalar üzerinden açılan sandık sayısını ve oyları anlık olarak izleyecek, interaktif seçim sayfanızı oluşturabileceksiniz.

Haberin Devamı