Yaşam Yıkanabilir ped Türkiye'de

Yıkanabilir ped Türkiye'de

Paylaş
Yıkanabilir ped Türkiye'de

Kadın sağlığı ön planda tutularak geliştirilen yıkanabilir kadın pedi, artık Türkiye'de

Türkiye’de ilk kez satışa sunulan “Yıkanabilir Kadın Pedleri” bambu elyafı ve organik pamuk içeren kumaştan üretiliyor. Bu pedler sayesinde de kadınlarda sık görülen alerjik kadın tahrişi gibi hastalıklar meydana gelmiyor.

Üretildiği organik pamuk kumaş sayesinde hem kadın sağlığını koruyor hem de uzun soluklu kullanılmasıyla bütçeyi sarsmıyor. Diğer pedlere göre daha yumuşak ve pamuklu yapısıyla iç çamaşırınızda rahatsız etmediği gibi de lohusalık döneminde de sağlıklı korunmaya yardımcı oluyor.

HEM SAĞLIKLI HEM UZUN ÖMÜRLÜ

Haberin Devamı

Üretimi Türkiye’de gerçekleşen yıkanılabilir kadın pedleri, en iyi iplik kumaşlardan üretilip, dış yüzeyinde kullanılan kumaş sıvı geçirmeyip nefes alabilme özelliğine de sahip.

Bu özelliği sayesinde genital bölgede tahriş ve alerji oluşumunu da engelliyor. Ayrıca hiçbir şekilde klorla beyazlatma işlemine tabi tutulmadığından, kanserojen madde içermiyor. Kullan-at pedlere göre daha sağlıklı ve ekonomik olan yıkanabilir pedler, ortalama 25 yıl boyunca yıkanıp tekrardan kullanabiliyor.

Yıkanılabilir kadın pedleri günlük, normal ve gece pedi olmak üzere üç boyuttan oluşuyor. Pedler yaklaşık 30 dakika veya bir saat kadar soğuk suda bekletildikten sonra, çamaşır makinasında az miktarda deterjanla kolayca yıkanabiliyor. Ayrıca pedlerin emiciliğini azalttığı için yumuşatıcı veya çamaşır suyu kullanılması tavsiye edilmiyor.

Haberin Devamı