Türkiye (Son Dakika) YKS ve Kurban Bayramı konuları masaya yatırıldı

YKS ve Kurban Bayramı konuları masaya yatırıldı

Paylaş
YKS ve Kurban Bayramı konuları masaya yatırıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önderliğinde toplanan Toplum Bilimleri Kurulu toplantısında corona virüs salgınında Kurban Bayramı ve bu hafta sonu gerçekleşecek YKS masaya yatırıldı.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, corona virüs salgınında sosyoloji, iletişim, psikoloji, din sosyolojisi, istatistik gibi alanlarda çalışan Toplum Bilimleri Kurulu'nun toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında gerçekleştirildi. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda, YKS'ye girecek öğrencilerin psikolojisi, alınabilecek ek tedbirler, Kurban Bayramı'na yönelik uyarı ve önlemler, normalleşme sürecinde gençlere verilebilecek mesajlar ve dezenformasyonla mücadele gibi konular ele alındı.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından da "Toplum Bilimleri Kurulumuzla yeni toplantımızı yaptık. Corona virüs salgınına karşı farklı bilim dallarından bilim insanlarımızın sürece katkılarından yararlandığımız toplantılarımızın bugünkünde gündemimiz YKS’ye girecek öğrencilerin psikolojisi ve alınabilecek ek tedbirler oldu" mesajını paylaştı.