Spor Yok böyle ceza!

Yok böyle ceza!

Paylaş
Yok böyle ceza!

İskoçya Premiership ekibi Partick Thistle, 19 yaşındaki kiralık oyuncusu Gary Fraser'a inanılması güç bir ceza verdi

Gary Fraser, Dunfermline Athletic ile oynanan U-20 maçında rakibi Chris Kane’i önce yumruklayarak yere devirmiş, ardından yerdeki rakibinin vücudunu ve kafasını defalarca tekmelemişti. Maçtan sonra rakip soyunma odasına giderek Kane ve arkadaşlarından özür dileyen 19 yaşındaki futbolcu, “o sırada kan beynime sıçradı” diyerek kendini savunmaya çalışmıştı. İskoçya Futbol Federasyonu, Fraser’a 2 maç otomatik cezanın yanı sıra 7 maç da ek olmak üzere toplam 9 maç ceza vermişti.

MENAJERİ ÇILDIRTTI

Eurosport Türkiye'nin haberine göre; haftalarca takımından ayrı kaldıktan sonra antrenmanlarda büyük bir iştah göstermesi beklenen Fraser’ın antrenman performansı beklenenin çok altında kalınca, kulübün tepkisi oldukça sert oldu.

Yaptığı sportmenlik dışı eylemin yanı sıra haftalarca forma giymemesinden sonra oynayabileceği ilk maç öncesi çalışmalardaki isteksizliğiyle menajer Alan Archibald’ı çileden çıkaran Fraser’a unutulmaz bir ceza verildi. Fraser, antrenmana pembe tayt ve tütü olarak da bilinen balerinlere özgü etekle çıktı.

GÖZYAŞLARINA ENGEL OLAMADI

Sözleşmesi yarın sona erecek olan genç futbolcu, idmanı pembe tayt ve etekle tamamlarken yaşadığı bu durum sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı