Türkiye (Son Dakika) Yolda 'kıyamet' çukuru

Yolda 'kıyamet' çukuru

Paylaş
Yolda 'kıyamet' çukuru

Tuzluca-Iğdır Karayolu'nun 6'ncı kilometresinde oluşan ve genişliği 15, yüksekliği ise 20 metreyi bulan çukur görenleri hayrete düşürdü. Bölge sakinleri 'Kıyamet burada mı koptu?' diye soruyor

Yolda çukur oluştuğunun haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri bölgede önlem aldı. Karayolları ekipleri ise çukuru kapatmak için çalışma başlattı. Karayolları 184. Şube Şefliği’nde görevli Mehmet Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede ilk defa bu tür bir çukurun oluştuğunu söyledi.

YOL 3 GÜN DAHA KAPALI

Asfalt yoldaki çukurun nasıl meydana geldiğini araştırdıklarını ifade eden Karadeniz, "Biz ne olduğunu anlamaya çalıştık ama çözemedik. Asfaltın altı resmen boşalmış ve yol çökmüş. Yolu şu an trafiğe kapattık. Boşalan çukura toprak boşaltarak doldurmaya çalışıyoruz. Yol tahminen 3 gün daha trafiğe kapalı olacak" dedi.

Haberin Devamı

Yolda kıyamet çukuru



'KIYAMET BİZİM İLÇEDE Mİ KOPTU?'


İş makineleriyle çukuru kapatmaya çalıştıklarını ifade eden Karadeniz, karayolunda trafiğin tek şeritten verileceğini söyledi. Tuzluca sakinlerinden Mehmet Mağol ise yolda oluşan çukura anlam veremediklerini belirtti.

Çukurun ilçede espri konusu olduğunu ifade eden Mağol, "İlçe genelinde ’acaba kıyamet bizim ilçede mi koptu?’ diye espri yaptık. Biz inançlı insanlarız. İslam dinine göre kıyamet yalnızca Allah tarafından bilinir. Ama çok iyi güldük. Bu muhabbet bizim için artık gündem olacak, kıyamet ilçemizde koptu" diye konuştu.

AA