Spor Yücel İldiz, her maç puan istiyor

Yücel İldiz, her maç puan istiyor

Paylaş
Yücel İldiz, her maç puan istiyor

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, her maçtan puan ya da puanlar çıkartmak zorunda olduklarını söyledi

Karabükspor, yarın Ankara’da karşılacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda yaptığı çift kale maçla tamamladı.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Sinan, Şenol ve Hakan katılmadı. Antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Yücel İldiz, antrenmandan sonra Ankara’ya zorlu bir deplasmana gideceklerini belirtti. Gençlerbirliği’nin ligin iyi ekiplerinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Yücel İldiz, şöyle devam etti:

"Samsun’da zorlu bir mücadeleden sonra mağlup oldular. Sahalarında mutlak kazanmak isteyeceklerdir. Ancak bizde lige iyi bir başlangıç yaptık ve bu iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz.

Bu nedenle Ankara’da çok zorlu, çekişmeli ve zevkli bir mücadele olacak. Ligde daha sonraki maçların zorluk derecesi artacağı için her maçtan mutlaka puan yada puanlar çıkarmak zorundayız. İyi mücadele ederek iyi bir netice ile dönmek istiyoruz."

Yeni transferlerin performansından memnun olduğunu da açıklayan Yücel İldiz, "Takıma son dakika katılan arkadaşlarımız oldu. Lig yeni başladı ve zaman içersinde oyuncularımız takıma alışma açısından hem de eksiklerini giderme açısından mesafe alacaklar. İlk hafta hepsi iyi niyetliydi" diye konuştu.

Bülent DİKTEPE/DHA

Haberin Devamı