Magazin Zalim istanbul 5. son bölümde neler yaşandı? Nedim Cenk'e saldırdı

Zalim istanbul 5. son bölümde neler yaşandı? Nedim Cenk'e saldırdı

Paylaş
Zalim istanbul 5. son bölümde neler yaşandı? Nedim Cenk'e saldırdı

Zalim İstanbul her pazartesi Kanal D'de ekrana geliyor. Dün yayınlanan son bölümde ise adeta fırtınalar koptu. Nedim'in Cenk'e saldırması diziye damga vurdu... İşte detaylar...

Zalim İstanbul 5. bölümü dün akşam Kanal D'de yayınlandı. Dizinin son bölümünde Cemre ile Cenk'in öpüşmesi Civan'ın gururuna dokundu. İki kardeş karşı karşıya geldi. Civan, Cemre'ye vuracakken buna Cenk engel oldu.

Haberin Devamı

Cenk Cemre ile öpüştüğünü Agah'a söylemeye karar verirken Şeniz oğlunun aklını çelmeye çalıştı. Agah ise her şeyden habersiz Seher'e kızını verip vermeyeceğini sordu.

İŞTE TÜM DETAYLAR

29 Nisan 2019 Salı günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 5. yeni bölümünde Nedim'in, Cenk'e saldırması köşkte dengeleri bozuyor!

Cemre ve Cenk arasındaki öpücük krizi ortalığı karıştırıyor. Agah, bunun hesabını Cenk'ten sorarken Seher de kızı Cemre'den soruyor. Durum biraz olsun sakinliğe eriştiği sırada Ceren hamlesini yapıyor. Cemre ve Cenk'in bahçede konuştuklarını gören Nedim'i doldurarak onların üzerine salıyor. Nedim, kıskançlık krizi ile Cenk'in üzerine atlıyor ve Cenk'i dövmeye başlıyor. Agah ve ev halkının yetişmesi ile olay bitse de, köşkte durumlar daha da karışıyor.

Haberin Devamı

Şeniz, video olayını atlattıktan sonra Nedim ile olan savaşına tekrar başlıyor. Cemre'den habersiz, Nedim'in ilaçlarını değiştiren Şeniz istediğini elde ediyor ve Nedim'in tekrar eski haline dönmesini sağlıyor.

Hastaneye kontrole giden Ceren, bebeğinin ultrasondaki fotoğrafıyla köşke geliyor. Yavaş yavaş kendisini Cenk ile evlenmeye hazırlamaya başlıyor; fakat, Şeniz ile bir olay yaşıyor...