Magazin Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven kimdir?

Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven kimdir?

Paylaş
Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven kimdir?

Kanal D’de izleyiciyle buluşan Zalim İstanbul dizisinin oyuncuları internette gündem oldu. Dizide çocukluk döneminde gizemli bir kaza sonucu çatıdan düşüp felç geçiren Nedim’i canlandıran Berker Güven internette en çok aratılan isimler arasında. Peki, Berker Güven kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Berker Güven ile ilgili bilinmeyenler…

Zalim İstanbul dizisi izleyici ile ilk buluşmasının ardından internette en çok konuşulan konular arasında geliyor. Dizinin konusu kadar oyuncuları da izleyenlerin merak ettiği konular arasında. Yayınlandığı ilk günden itibaren yüreklere dokunan Zalim İstanbul dizisi karakteri Nedim internette gündem oldu. Peki, Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven kimdir? İşte Berker Güven ile ilgili detaylar…

Haberin Devamı

BERKER GÜVEN KİMDİR?

Berker Güven, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Berker Güven, adını ilk olarak Tiyatro sahnesinde duyurmuştur. Bir Tiyatro'da sahnelenen "Yen" adlı oyunda yardımcı erkek oyuncu rolünde yer alan Berker Güven, bu rolü ile ödül almıştır.

Berker Güven, 2017 yılında rol aldığı Babam filminde üstün bir oyunculuk performansı göstermiş, zor bir rolün üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir.

Başarılı ve genç oyuncu Berker Güven Kanal D dizisi olan Vatanım Sensin’de Filipos’un oğlu, Leon’un kuzeni Aleksi karakteri ile konuşuldu. Şimdi de Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul’da Nedim karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı