Spor Zehirlenen futbolcular hastaneye kaldırıldı

Zehirlenen futbolcular hastaneye kaldırıldı

Paylaş
Zehirlenen futbolcular hastaneye kaldırıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği U19 Türkiye Şampiyonası 1'inci Kademe maçlarına katılmak üzere Denizli'ye gelen Manavgat Belediyespor U 19 Takımı'ndan 13 futbolcu, henüz belirlenemeyen bir nedenle zehirlenence hastaneye kaldırıldı

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nden dün akşam saatlerinde yola çıkan 29 kişilik Manavgat Belediyespor U 19 Takımı, Denizli’nin Kirişhane Mahallesi’ndeki otelde kaldı. Sabah saatlerinde kahvaltı öncesi 13 futbolcu, mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetinde bulununca, hemen Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Burada serum tedavisi uygulanan futbolcular, sağlık durumlarının iyi olması üzerine taburcu edildi. Bugün Samim Gök Sentetik Çim Saha’da Muğlaspor U 19 Takımı ile karşılaşacak olan Manavgat Belediyespor U 19 Takımı’nın maçı da zehirlenme nedeniyle iptal edildi. Manavgat Belediyespor U 19 Takımı’nın, otobüsle Manavgat’a döneceği bildirildi.

Olayla ilgili Çınar Polis Merkezi’nde ifade veren Manavgat Belediyespor Menajeri Ahmet Ersağ, futbolcularının sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtip, "Sabah kahvaltı öncesi 13 futbolcuda mide bulantısı başlaması üzerine hastaneye götürdük.

Serum verildi. Daha sonra taburcu edildiler. Sağlık durumları şu an çok iyi, önemli bir durumları yok. Muğlaspor U 19 Takımı ile yapacağımız maç da iptal edildi. Zehirlenen 13 futbolcu gece bizden farklı bir şeyler yedi sanırım. Olay, alerjik de olabilir, araştırılıyor" dedi. Zehirlenmeyle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı