Magazin Zeyno Günenç Çocuklar Duymasın'dan neden gitti?

Zeyno Günenç Çocuklar Duymasın'dan neden gitti?

Paylaş
Zeyno Günenç Çocuklar Duymasın'dan neden gitti?

'Zeyno Günenç kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Zeyno Günenç Çocuklar Duymasın dizisinden neden ayrılıyor?' soruları 35. bölüm fragmanının ardından merak konusu oldu

Çocuklar Duymasın'ın fenomen karakteri olan Gönül'e hayat veren Zeyno Günenç'in diziden ayrılma kararını kendi mi istedi yoksa senaryo gereği mi oldu henüz bilinmiyor ama Zeyno Günenç'ten ayrılık hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Zeyno Günenç'in Instagram hesabını sevenlerinin 'gitme' mesajlarıyla doldu.

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNİN 35. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çocuklar Duymasın'ın 35. bölüm fragmanında Gönül'ün ani ölümü herkeste şok etkisi yaratıyor!

Tuna'nın eşi Gönül rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Durumu iyi değildir. Tuna, onun için çok endişelenir. Acı haber gelir. Haluk'un şirketindeki çalışma arkadaşı acı haberi verir. Gönül'ün öldüğünü söyler. Haberi duyan Tuna yıkılır. Eve taziyeye gelenler bu şok ölüm üzerine şaşkındırlar. Peki Gönül, gerçekten öldü mü? Onu ölüme götüren hastalık ne? Tuna bu acı ile nasıl başa çıkacak?



ZEYNO GÜNENÇ KİMDİR? ZEYNO GÜNENÇ EVLİ Mİ?



Zeyno Günenç, 22 Haziran 1967'de İzmit'te doğdu. Mimar SinanÜniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu, burada 3 yıl görev yaptıktan sonra istifa ederek Kanada Vancouver'a gitti ve bir yıl tiyatro eğitimi aldı.

Radyo Tek (Londra), Power Fm, Radio XL gibi birçok özel radyoda yapımcı ve sunucu olarak görev yaptı.

Süheyl Uygurve Behzat Uygurkardeşlerle "Üç Salakşörler" adlı kabare oyunda görev aldı. 3 sene Türkiye'nin birçok yerini turne ile gezdi. Daha sonra Tiyatrokare topluluğunda çalıştı.

Esas tanınması "Çocuklar Duymasın" adlı dizideki "Dominant Gönül teyze" karakteriyle oldu.



2005 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı "Keloğlan Kara Prens'e Karşı" adlı sinema filminde oynarken Mehmet Ali Erbil, Özcan Deniz, Petek Dinçöz, Ahu Türkpençe, Nükhet Duru, Gazanfer Özcan, Bülent Polat, Ayşen Gruda, Hakan Bilgin, Alp Kırşan, Necmi Yapıcı ile beraber rol aldı.

Zeyno Günenç, 1997 yılında Okan Bayülgen ile evlendi. 16 ay evli kaldıktan sonra 1998 yılında boşandı.

Zeyno Günenç İsviçreli eski balet Gilles Kanert ile evli şu an.



Haberin Devamı