Spor '3 Büyükler' birlikte sevinemiyor

'3 Büyükler' birlikte sevinemiyor

Paylaş
'3 Büyükler' birlikte sevinemiyor

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, bu sezon ligde taraftarlarını üzerken, birlikte ancak 3 kez sevinebildiler

"3 Büyükler" diye tanımlanan ve büyük kitleleri peşinden sürükleyen İstanbul kulüpleri, ligin sadece 3., 6. ve 15. haftalarda aynı anda galibiyet sevinci yaşayabildi.

Daha önceki sezonlarda aynı anda galibiyet almaları normal karşılanan ve sezonu az sayıda yenilgilerle tamamlayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, artık birlikte çok az sevinebiliyor.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon, 3. haftada Beşiktaş Kardamer Karabükspor’u 4-1, Fenerbahçe Manisaspor’u 4-2, Galatasaray ise Eskişehirspor’u 3-1 mağlup etmişti.

Ligde 6. haftada ise Beşiktaş Medical Park Antalyaspor’u 2-1, Fenerbahçe Kasımpaşa’yı 6-2, Galatasaray da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

26 Eylül’de oynanan 6. hafta maçlarının ardından 3 büyükler, 15. haftada tam 70 gün sonra aynı anda sevindiler. Beşiktaş zorlu maçta Bursaspor’u 1-0, Fenerbahçe Kardemir Karabükspor’u 2-1, Galatasaray’da Kasımpaşa’yı 3-0 mağlup ederek taraftarlarını mutlu etti.

3’Ü AYNI ANDA YENİLDİ

Ligde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu sezon 2. hafta ise hep birlikte mağlup olarak kötü bir performans sergilediler.

2. haftada Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-0, Fenerbahçe Trabzonspor’a 2-0, Galatasaray da Bursaspor’a 2-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı