Ekonomi Adalılar Kuruyemiş / Tanem Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tok

Adalılar Kuruyemiş / Tanem Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tok

Paylaş
Adalılar Kuruyemiş / Tanem Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tok

Adalılar Kuruyemiş / Tanem Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tok açıklama yaptı

Yerel zincirler, değer noktasında üst sıralara yerleşen zamanın doğru yönetilmesini sağlayan, müşterilerimizin doğru ürüne, doğru lokasyonda, zaman kaybetmeden ulaşmalarına imkan veren, ürünlerin nihai tüketiciyle buluşmasını sağlayan ve tüketiciyle bağ kuran önemli bir kanaldır.

Zaman, bulunurluk, takip ve rekabetçi fiyat bileşenini iyi organize edenler, her geçen gün sektörün gelişimine daha fazla katkı sağlamaya devam ediyorlar. İyi organize olmuş, müşteri memnuniyetini benimsemiş sektör oyuncuları, bu sektörün vazgeçilmez olmasını sağlayacaklardır.

Verimlilik çalışmalarımız yıllık periyodlarda ürün, zaman ve çalışan verimliliğini arttırmak adına planlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı nesiller yetiştirmek adına doğal, katkısız ürün çalışmaları, çalışanlarımızın zamanını doğru değerlendirmeleri adına makine parkuru ve iş akış planlamasının verimli hale getirilmesi, üretim aşamasında bütün atık malzemelerin değerlendirilmesi verimlilik çalışmalarımız arasındadır.

Haberin Devamı