Ekonomi Akademik personel alınacak

Akademik personel alınacak

Paylaş
Akademik personel alınacak

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Çanakkale Onsekiz Mart, Erzincan ve Kastamonu üniversiteleri, çeşitli birimlerde istihdam etmek üzere 76 öğretim üyesi alacak

Akademik personel alımına ilişkin duyurular, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Haberin Devamı

Buna göre, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü, Fen ve Mühendislik Fakültelerinde 1’er profesör, 3 doçent, 1 yardımcı doçent, Mimarlık fakültesinde 2 doçent, 3 yardımcı doçent istihdam edecek.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de Uzay Bilimleri ve Teknolojisi bölümüne 1 doçent, Gıda Mühendisliği fakültesine de 1 profesör alacak.

Erzincan Üniversitesi ise Tıp Fakültesinde 1 profesör 9 yardımcı doçent, Eğitim Fakültesinde 1 profesör, 3 yardımcı doçent, Fen Edebiyat Fakültesinde 4 yardımcı doçent, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürlüğünde de 2 yardımcı doçent istihdam edecek.

Kastamonu Üniversitesi de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 1 profesör, İnebolu Su Ürünleri Fakültesine 2 yardımcı doçent, Orman Fakültesine 1 doçent, 4 yardımcı doçent, Fen Edebiyat Fakültesine 3 profesör, 2 doçent, 15 yardımcı doçent, Kastamonu Meslek Yüksekokulu 1 doçent, 2 yardımcı doçent, Eğitim Fakültesine 1 doçent, 9 yardımcı doçent, Araç Meslek Yüksekokulu de 2 yardımcı doçent alacak.

Haberin Devamı

A.A.