Ekonomi Altın fiyatları yükselişe geçti! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yükselişe geçti! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Paylaş
Altın fiyatları yükselişe geçti! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarının dalgalı kuru yatırımcısını fiyatları dikkatle takip etmesine itiyor. En çok satılan ürünlerden olan çeyrek altın son olarak 230 lira seviyesinde işlem görüyordu. Altın fiyatları bugün 1 birim yükseldi. Peki, fiyatların yükselmesinin ardından çeyrek altın fiyatlarında son durum ne?

Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir kur ile kapatan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 141 liraya kadar yükselmiş ardından tekrar gerileyerek en son 140 lira seviyesine inmişti. Peki, çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum...

ÇEYREK ALTIN 232 LİRA


İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 141,30 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 945,00 lira oldu. Çeyrek altın fiyatları ise 232 liradan işlem görüyor.


ALTIN FİYATLARI DÜN NASILDI?


Altının gram fiyatı 140 lira seviyesinde güne başlarken, piyasalarda çeyrek altın 225 liradan alınıp 231 lira civarında satılıyor. Yarım altın fiyatları ise 451 lira alış 462 lira satış olarak değer görüyor. Cumhuriyet altını 939 liradan alınıp 953 lira seviyesinde satış yapılıyor.

Haberin Devamı