Ekonomi Altın fiyatlarında bugün... (12 Kasım) Çeyrek ve gram altın ne kadar?

Altın fiyatlarında bugün... (12 Kasım) Çeyrek ve gram altın ne kadar?

Paylaş
Altın fiyatlarında bugün... (12 Kasım) Çeyrek ve gram altın ne kadar?

Gram altın bugün eylül ayı cari rakamları açıklanmadan önce kademe kademe yükseliyordu. Saat 09.54'te bugünün en yüksek noktası olan 213,99'u gören gram altın eylül ayı cari rakamlarının açıklanmasıyla birlikte düşüşe geçti. İşte çeyrek ve gram altında son durum...

Piyasalar yurt içi ve yurt dışındaki gelişmeleri takip ediyor ve yeni haftada altının seyrini merak ediyor. Bugün sabah saatlerinde döviz kuruyla birlikte altın fiyatlarında da yükseliş söz konusu... İşte 12 Kasım Pazartesi güncel altın fiyatları...

Haberin Devamı

12 KASIM GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

İstanbul Kapalıçarşı'da 212,86 liradan alınan gram altın 213,02 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

676 liradan alınan yarım altın 694 liradan ve 340 liradan alınan çeyrek altın 348 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Bin 409 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira bin 430 liradan, bin 362 liradan alınan tam altın bin 391 liradan, satılıyor.

EYLÜL AYI ÖDEMELER DENGESİ VERİLERİ

Küresel piyasalar yeni haftaya sakin başlarken, yurt içinde bugün açıklanacak eylül ayı ödemeler dengesi verileri takip edilecek.

Dünya borsalarında geçen haftanın en önemli gündem maddeleri olarak öne çıkan ABD’deki ara seçimler ve ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısı sonuçlarının piyasa beklentileri doğrultusunda gerçekleşmesinin etkisiyle hafta genelinde pozitif bir seyir izlendi. ABD ara seçim sonuçlarının, Başkan Donald Trump’ın agresif politikalarını sınırlayabileceğine yönelik piyasalardaki iyimserlik, Fed’in kademeli faiz artışına devam edeceği vurgusu ile sınırlandı.

Haberin Devamı