Magazin Işın Karaca'dan hayranlarına müjde!

Işın Karaca'dan hayranlarına müjde!

Paylaş
Işın Karaca'dan hayranlarına müjde!

Işın Karaca, konser turnesi hazırlıklarını tamamladı. Hayranları ile buluşmak için gün sayan Karaca, 12 şehirde konser verecek.

Son albümü “Sen Ben Aşk” ile adından sıkça söz ettiren başarılı sanatçı Işın Karaca, konser turnesi hazırlıklarını tamamladı. Hayranları ile buluşmak için gün sayan Karaca, 12 şehirde konser verecek. Son albümü “Sen Ben Aşk” ile adından sıkça söz ettiren başarılı sanatçı Işın Karaca, konser turnesi hazırlıklarını tamamladı. Hayranları ile buluşmak için gün sayan Karaca, 12 şehirde konser verecek.

Haberin Devamı

YENİDEN DAVALIK OLDU

Öte yandan Işın Karaca, 2013 senesinde Sedat Doğan ile Işın Karaca'nın kızları Mia'nın velayeti anneye verildi. Sedat Doğan'ın dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karıştığı ve Brezilya'daki mahkumiyetini tamamlamasının ardından Işın Karaca ile yeniden davalık oldu.2013 senesinde Sedat Doğan ile Işın Karaca'nın kızları Mia'nın velayeti anneye verildi. Sedat Doğan'ın dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karıştığı ve Brezilya'daki mahkumiyetini tamamlamasının ardından Işın Karaca ile yeniden davalık oldu.

HAKKINDAKİ İDDİALAR...

Sedat Doğan, Işın Karaca'nın o dönem evli olduğu Tuğrul Odabaş'ın sosyal medyadan küçük kız Mia ile olan fotoğrafını paylaşmasının ardından tehdit içerikli video yayınladı. Daha sonra bir televizyon programına bağlanan Sedat Doğan, Işın Karaca hakkında iddialarda bulundu.Sedat Doğan, Işın Karaca'nın o dönem evli olduğu Tuğrul Odabaş'ın sosyal medyadan küçük kız Mia ile olan fotoğrafını paylaşmasının ardından tehdit içerikli video yayınladı. Daha sonra bir televizyon programına bağlanan Sedat Doğan, Işın Karaca hakkında iddialarda bulundu.

Haberin Devamı

"ÇOCUĞU HİÇBİR ZAMAN UMURSAMADI"

Işın Karaca, Sedat Doğan'ın programda yaptığı açıklamaların ardından kızı Mia'nın pedagojik olarak zarar gördüğünü öne sürdü. Avukatı Levent Karakoç aracılığıyla açıklamada bulunan Işın Karaca, Sedat Doğan'ın çocuğunu hiçbir zaman umursamadığını dava dilekçesinde belirtti.Işın Karaca, Sedat Doğan'ın programda yaptığı açıklamaların ardından kızı Mia'nın pedagojik olarak zarar gördüğünü öne sürdü. Avukatı Levent Karakoç aracılığıyla açıklamada bulunan Işın Karaca, Sedat Doğan'ın çocuğunu hiçbir zaman umursamadığını dava dilekçesinde belirtti.

UZAK DURMASINI İSTEDİ

 

Davalının her açıklaması yüzünden Işın Karaca sanatından ziyade polemiklerle gündeme gelmektedir. Uyuşturucu bağımlılığı, işlediği suçlar ve tüm bunlara rağmen çıkıp müvekkili zan altında bırakabilecek söylemlerde bulunan Sedat Doğan hakkında mahkemeden konuşmama kararı verilmesini istiyoruz. Müvekkilimiz, Sedat Doğan’ın kendisi ve küçük kızından uzak durmasından başka bir şey istememektedir” dedi. Davalının her açıklaması yüzünden Işın Karaca sanatından ziyade polemiklerle gündeme gelmektedir. Uyuşturucu bağımlılığı, işlediği suçlar ve tüm bunlara rağmen çıkıp müvekkili zan altında bırakabilecek söylemlerde bulunan Sedat Doğan hakkında mahkemeden konuşmama kararı verilmesini istiyoruz. Müvekkilimiz, Sedat Doğan’ın kendisi ve küçük kızından uzak durmasından başka bir şey istememektedir” dedi.

Haberin Devamı