Kültür - Sanat Anadolu Ateşi, Beyoğlu'nun kalbi Pera'da yanacak!
Paylaş
Anadolu Ateşi, Beyoğlu'nun kalbi Pera'da yanacak!

Mustafa Erdoğan yönetiminde gösterime ilk girdiği 2001 yılından bu yana izleyenleri Türkiye tarihinde büyülü bir yolculuğa çıkaran Anadolu Ateşi bu kez yenilenmiş haliyle Fire of Anatolia "Pera" olarak İstanbul'un kalbinde, Beyoğlu'nda yanacak

Tarih, kültür-sanat ve eğlencenin 24 saat yaşadığı Beyoğlu, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 15 yıldır yarattığı duyguyu, coşkuyu artık İstanbul'un ayrılmaz parçası haline getirecek. Yarı gerçek yarı düşsel bir İstanbul'un anlatıldığı Fire of Anatolia "Pera", dinsel, tarihsel, masalsı, gerçeküstü, esrarengiz ve efsanevi kurgusuyla Mayıs ayından itibaren yerli-yabancı ziyaretçilerle buluşacak.

Haberin Devamı

İSTANBUL SOKAKLARINDA BÜYÜLÜ BİR GEZİ

Dünyada ünlü kentlere özgü kültür-sanat etkinliklerine Fire of Anatolia Pera ile bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'un yeni kültür ve sanat mekanı Grand Pera'nın Emek Salonu'nda perdelerini açacak olan Fire of Anatolia "Pera" kurgusu, müzikleri, kostümleri ve teknolojik unsurlarıyla göz kamaştıracak ve konuklarını alışılageldik formatların dışına çıkararak bugüne kadar hiç deneyimlenmemiş bir serüvenle İstanbul sokaklarında büyülü bir gezintiye çıkaracak.

Projenin Genel Sanat Yönetmenliği'ni üstlenen ve 2 yıldır süren provalarla kusursuz bir gösteri hazırladıklarını belirten Mustafa Erdoğan Fire of Anatolia "Pera" ile ilgili olarak şunları söyledi: "Anadolu topraklarından yansıyan ve İstanbul'da geçen bir hikayeyi anlatan Fire of Anatolia "Pera" ile modern ve geleneksel dans ile bu muhteşem kentin ruhunun harmanlandığı çok özel bir gösteri sunuyoruz. Tasarım ekibinin yoğun çalışmalarıyla hazırlanan bu gösteri ile Beyoğlu Grand Pera Emek Salonu, İstanbul'a gelen yerli ve yabancı turistlerin mutlaka uğraması gereken bir durak olacak. Konuklar Fire of Anatolia "Pera" ile şehri yeniden keşfedecekler."

Haberin Devamı

HER ÇARŞAMBA VE CUMARTESİ

Fire of Anatolia "Pera", 25 Haziran 2016’dan itibaren her Çarşamba ve Cumartesi akşamı Beyoğlu Grand Pera Emek Salonu'nda saat 21:00'de düzenli olarak sahne alacak.