Bebeklik Kız bebek isimleri: Maysa isminin anlamı nedir, özellikleri nelerdir?

Kız bebek isimleri: Maysa isminin anlamı nedir, özellikleri nelerdir?

Paylaş
Kız bebek isimleri: Maysa isminin anlamı nedir, özellikleri nelerdir?

Maysa, köken olarak Türkçe bir isimdir. Kız bebeklere Maysa isminin verilmende herhangi bir sorun yoktur. Maysa, yaz aylarında açan ve yeşeren çiçeklere verilen bir isimdir. Maysa ismi ne demektir ve ne anlamlara gelir, özellikleri nelerdir, Posta.com.tr okurları için derledik.

Maysa, kız bebeklere verilen bir isimdir. Maysa isminin anlamı gururlu bir şekilde yürümek anlamına da gelir.

Haberin Devamı

MAYSA İSMİNİN ANLAMI NEDİR, NE ANLAMA GELİR?

Maysa, Türkçe kökenli bir isimdir ve kız bebeklere bu isim koyulmaktadır. Maysa, Türkmen diline göre yaz aylarında açan ve yeşeren bitkiler için kullanılan bir isimdir. Maysa, Arapçada ise gururlu bir şekilde yürümek anlamına gelir. Maysa ismindeki kişilerin kader sayıları 2 olarak tespit edilmiştir.

MAYSA İSMİ NEREDEN GELİR, ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Maysa ismindeki kişiler ince fikirli, zarif ve ayrıca da romantik kimselerdir. Dost canlısı oldukları için arkadaş edinme ve çevre konusunda herhangi bir zorluk çekmezler. Güzel konuşurlar ve iletişim kurma konusunda asla zorlanmazlar. Maddiyata değil en çok maneviyata önem verirler ve para onlar için çok önem taşımaz. Eleştirmeyi sevmedikleri gibi kendilerini eleştirenlere de sert tepki verebilirler.

Haberin Devamı

Aşkı çok severler ve aşık olmak isterler. Bu nedenle de her durumda kalpleri herkese açıktır. Keyiflerine ve rahatlarına düşkün kimselerdir. Gezmeyi, yeni yerler görmeyi ve eğlenmeyi severler. Sakinlerdir, sessiz ve gizemlilerdir. Yoğun duygulara sahiplerdir fakat bu duyguları gösterme konusunda çekingen davranabilirler.

MAYSA İSMİNİN HARF ANALİZİ NASILDIR?

  • M: Ticarette çok başarılı olurlar ve ticarete yatkın bir harf olarak bilinir.
  • A: Atılgan, girişken ve ayrıca çok enerjiklerdir.
  • Y: Geçmişten iyi ders alan ve buna göre davranışlarını şekillendiren kimselerdir.
  • S: Hayal kurmayı çok severler ve tam bir hayalperestlerdir.
  • A: Geçmişte yaşadıklarından ders alırlar ve geleceklerini bu doğrultuda şekillendirirler.

MAYSA İSMİ HAKKINDA BİLGİLER

Maysa ismi dinen caizdir ve bu nedenle de konulmasında bir sorun yoktur. Maysa, dünyada en fazla kullanılan 14392. isimdir, kız isimleri arasında ise en çok kullanılan 5752. isimdir. Maysa ismi Kur'an'da geçmeyen bir isimdir fakat bu durum bebeklere Maysa isminin verilmesine engel olmaz.