Ergenlik Sosyal medyanın fenomen çifti Tolunay ve İleyda: Sosyal medya bağımlılığı zarar veriyor
Paylaş
Sosyal medyanın fenomen çifti Tolunay ve İleyda: Sosyal medya bağımlılığı zarar veriyor

Günümüzde sosyal medya bağımlılığı özellikle gençlerde etkisini gösteriyor. Bazıları bunu yararına kullanıp bu işten gelir elde ederken bazı kullanıcılar da eğlence amaçlı sosyal medyadan yararlanıyor. Sosyal medya yeterli kullanıldığında iyi bir durum olsa da zararları da var. Ünlü sosyal medya fenomenleri Tolunay ve İleyda Topal çifti gençlerin ne tarz bağımlılıkları olduğu, ne tarz kötü alışkanlıklara sahip olduğu, troll hesapların zararları, sosyal medyanın zararlarından korunma ve sosyal medyanın zararlarına karşı neler yapılması gerektiği üzerine konuştu.

Sosyal medya bağımlılığı gençler arasında ciddi bir durum haline geldi. Sosyal medya fenomeni çift Tolunay ve İleyda, sosyal medya üzerine gençlerin ne tarz bağımlılıkları olduğu, ne tarz kötü alışkanlıklara sahip olduğu, troll hesapların zararları, sosyal medyanın zararlarından korunma ve sosyal medyanın zararlarına karşı neler yapılması gerektiği üzerine konuştu. Çiftin açıklamaları şöyle:

Haberin Devamı

Sosyal medya, günümüzde önemli bir yere sahip. Birçok kullanıcı, sosyal medya sayesinde gelir elde ediyor ve bu platformda paylaşımlar yapıyor. Sosyal medyanın iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleri de var. Bazı kullanıcılar sosyal medyaya bağımlı hale gelerek günlük hayatını buna göre düzenler. Sosyal medyaya o kadar bağımlıdır ki her paylaştığı gönderide yüksek beğeni sayıları görmek ister. Bu da onu mutlu eder.