Magazin Ata Demirer ile Alara Bozbey'in ayrıldığı ortaya çıktı

Ata Demirer ile Alara Bozbey'in ayrıldığı ortaya çıktı

Paylaş
Ata Demirer ile Alara Bozbey'in ayrıldığı ortaya çıktı

Komedyen Ata Demirer ile oyuncu sevgilisi Alara Bozbey’in ayrıldığı ortaya çıktı. Çiftin daha önce nikah masasına oturacağı ile ilgili iddialar vardı. Birliktelikleriyle magazin gündeminde şok etkisi yaratan Ata Demirer ile Alara Bozbey neden ayrıldı? İlk açıklama Alara Bozbey'den geldi. Alara Bozbey ayrılma haberi ile ilgili ne dedi? Peki Alara Bozbey kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor

Star TV’de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının haberine göre; haklarında ayrılık dedikodusu çıkan Ata Demirel ve Alara Bozbey’in, birbirilerini sosyal medya hesaplarından takipten çıkardığı ve ilişkilerini sonlandırdığı öğrenildi. Peki Ata Demirer ile Alara Bozbey neden ayrıldı? Alara Bozbey'den ilk açıklama geldi. İkili 2018'in ilk dakikalarında aşklarını aile fotoğrafıyla ilan etmişlerdi. Ayrılık açıklaması yapan Alara Bozbey, "Saygı çercevesinde ayrıldık. Geri dönüşümüz yok" dedi.


ATA DEMİRER İLE ALARA BOZBEY AYRILDI NEDEN


Ata Demirer ile Alara Bozbey'in ayrılmaları birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmeleriyle ortaya çıktı. İki taraf da ayrı ayrı beraber çekilmiş olduğu fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kaldırdı.


ALARA BOZBEY İLK AÇIKLAMA GELDİ


Alara Bozbey Ata Demirer ile olan ayrılığıyla ilgili şunları söyledi:

"Yok yok, bu zaten konuşulmuş bir şey olup da basına yansıdıktan sonra reddedilmiş olsaydı belki ama hiç böyle bir şey konuşulmazken birdenbire basında evlilik haberi çıkınca tabii ki bu denirdi. Ne denilecekti ki? Çünkü gerçekten böyle bir düşüncemiz yoktu. Bir şeyler başlar, yükselir. Ya bir yerlere gelir ya da bir yerlere gelmez. Mühim olan onu kalp kırmadan yapmaktır. Hiçbir şekilde başkasının etkisi yok. Sadece ikimiz arasında olan şeyler doğrultusunda net bir saygı çerçevesinde aldığımız bir karardır. Çok sevdiğim, çok kıymet verdiğim, her şeyden önce mesleki anlamda çok saygı duyduğum bir adam. Çok zarif ve kibar bir adam. Aksini söylemek mümkün değil. Ama ikili ilişkide buraya kadar gelebildik."

ÇİFTİN HAKLARINDA DAHA ÖNCE EVLENECEKLERİ İLE İLGİLİ İDDİALAR VARDI


ALARA BOZBEY ATA DEMİRER'DEN 14 YAŞ KÜÇÜK


45 yaşındaki Ata Demirer 2014 yılında Özge Borak'tan boşandıktan sonra ciddi bir ilişkiye adım atmamış, Alara Bozbey'le yakınlaştıktan sonra da kaçak göçek bir hayat yaşamaya başlamıştı. Üç yıl önce birliktelik yaşayan Ata Demirer ve Alara Bozbey ayrılmış ancak birbirlerinden tam manasıyla kopamamıştı. Ata Demirer'den 14 yaş küçük olan Alara Bozbey, ekranlarda uzun zamandır boy gösteren bir isim.


ALARA BOZBEY'İN OYNADIĞI DİZİLER


Yabancı Damat dizisiyle Türkiye'de ekranlarda boy göstermeye başlayan Alara Bozbey pekçok önemli projede kendisine yer buldu. Alara Bozbey'in oynadığı diziler arasında, Arka Sokaklar, Bedel, Gamsız Hayat, Benim İçin Üzülme ve Dolunay gibi ekranın dikkat çeken projeleri sayılabilir.

ALARA BOZBEY KİMDİR?

Aslen Litvanyalı olan Alara Bozbey 2017 yapımı Dolunay dizisinde oynadığı karakterle Türkiye'de tanındı. 1986 yılında doğdu. Annesinin ikinci evliliğini bir Türk ile yapması üzerine 16 yaşındayken İstanbul’a taşındı. Gerçek adı Aliona olan güzel oyuncu Alara Bozbey, ilk olarak Türkçe eğitimi aldı ardından Türk vatandaşı oldu. TÜRVAK’ta (Türker İnanoğlu Vakfı) eğitim gören Alara Bozbey, Zeki Alasya’dan ders aldı. Oyunculuk kariyerine Nehir Erdoğan, Özgür Çevik ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Yabancı Damat ile başladı. 2004 yılında başlayan oyunculuk kariyerine Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’la devam etti. 2007 yılında ise Evimin Erkeği adlı dizinin kadrosunda yer aldı. İlk sinema filmi deneyimini 2008 yılında Süper Ajan K9 filmi ile yaşadı.

Alara Bozbey ile Ata Demirer ayrıldı. Alara Bozbey'den ilk açıklama geldi. Ata Demirer bu açıklamaya ne diyecek, hep beraber göreceğiz.

Haberin Devamı