Futbol Aziz Yıldırım: Beşiktaş şike mi yaptı!
Paylaş
Aziz Yıldırım: Beşiktaş şike mi yaptı!

FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava  Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda görüldü. Duruşma çıkışında Aziz Yıldırım zehir zemberek açıklamalar yaptı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, FETÖ/PDY'nin "Futbolda Şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davaya katıldı. Duruşma çıkışında Yıldırım basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ŞİKAYET ETMEYENLER ŞİKECİ"

İşte Aziz Yıldırım'ın çok konuşulacak açıklamaları:

Fenerbahçe dışında kimse FETÖ'den şikayetçi değil. Sadece Süper Lig takımlarından Fenerbahçe mahkemelerde. Federasyon nasıl bu mağduriyetleri giderecek. Geleceksiniz buraya. Bu ülkeyi karanlığa götüren bu adamlardan şikayetçi olacaksınız. Herkes korkuyor, sadece biz buradayız! Kimse korkmasın. Bu Türkiye'nin davasıdır. Bütün kulüp başkanları gelip bu davada taraf olmalı. Davanın bütün muhattaplarını buraya bekliyorum. İddianamede para verenler "biz mağduruz" diyor. Nerede Beşiktaş? Neden gelip şikayetçi olmuyorlar. Şikayetçi değilsen sen şike mi yaptın! Başka açıklaması yok.

"HEDEF AZİZ YILDIRIM VE FENERBAHÇE'YDİ"


3 Temmuz 2011 tarihinde yapılan operasyonda hedefin kendileri olduğunu söyleyen Yıldırım, "2011’de yapılan operasyonda hedef Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olduğu için bu operasyonu genişletmediler. Çıkan kanunun da ligler bittikten sonraki dönemde uygulanması lazımdı. Ama kanun yayınlandığı gün yürürlüğe girdi. Çünkü tezgahı böyle hazırladılar. O gün mağdur olan hiçbir kulüp bugün FETÖ/PDY'den şikayetçi değil. 2011’de yaşanan bu hadise Türk Futbolu'nda bütün dengeleri bozdu. Türkiye’nin yurt dışında itibarını zedeledi. Peki şimdi Türkiye Futbol Federasyonu nerede? Eğer siz bunların bu ülkeyi karanlığa götürdüğüne inanıyorsanız buraya geleceksiniz. Herkes FETÖ’den korkuyor. Ama biz korkmadan aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Bu mücadelemden de hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. Bu Türkiye'nin davasıdır" dedi.

Haberin Devamı