Spor Baskete 'Yıldırım' müdahale

Baskete 'Yıldırım' müdahale

Paylaş
Baskete 'Yıldırım' müdahale

Aziz Yıldırım, kötü sonuçlar sonrası basketbola el attı, FIBA toplantısı için İstanbul'a gelen Obradovic ile bir araya geldi

Fenerbahçe Ülker’de yeni hoca arayışları hızlandı… Sezon başında Montepaschi Siena’dan alınıp takımın başına getirilen Simone Pianigiani’nin Şubat ayında istifa etmesinden sonra takımı yardımcı antrenör Ertuğrul Erdoğan yönetiyor ancak yönetim yabancı ve daha tecrübeli bir ismi göreve getirmek istiyor.

Aziz Yıldırım’ın düşündüğü ilk isim Panathinaikos’un dünyaca ünlü Sırp koçu Obradovic. İstanbul’da yapılan FIBA toplantısına gelen tecrübeli antrenör, önceki gün Aziz Yıldırım ile Çırağan Sarayı’nda biraraya geldi.

ÖMER TEMELLİ DE DOĞRULADI
Sarı – lacivertli kulübün yöneticisi Ömer Temelli, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan kendisine yöneltilen“Başkanın Obradovic ile görüştüğü doğru mu?” sorusuna “Evet” yanıtını verdi.

OBRADOVIC KİMDİR?
Obradovic, Avrupa Ligi'nde 1992, 1994, 1995, 2000, 2002, 2007, 2009 ve 2011 sezonlarında olmak üzere 8 kez mutlu sona ulaşarak, en çok şampiyonluk kazanan başantrenör konumunda bulunuyor. Tecrübeli başantrenör, 13 kez Dörtlü Final organizasyonlarında yer alarak, bu alanda da en ön sırada. Zeljko Obradovic, Partizan, Joventut Badalona, Real Madrid, Benetton Basket ve Panathinaikos olmak üzere 5 takımla şampiyonluk yaşadı. İlk şampiyonluğunu 1992 yılında Partizan ile İstanbul'da yaşayan başarılı başantrenör, bu yılla birlikte Panathinaikos'u 8. kez Dörtlü Final'e taşıdı

Haberin Devamı