Futbol Beklenen oldu: Marcelo Guedes, Lyon'dan ayrılıyor
Paylaş
Beklenen oldu: Marcelo Guedes, Lyon'dan ayrılıyor

Lyon'da kaçınılmaz sona gelindi. Lyon Sportif Direktörü Juninho Pernambucano, taraftarla arasında bitmek bilmeyen bir sürtüşme yaşanan Marcelo'nun takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Marcelo için Beşiktaş iddiaları güçleniyor.

Lyon Sportif Direktörü Juninho Pernambucano, Marcelo'nun ayrılık talebini kendisine ilettiğini açıkladı. Juninho, oyuncusu için "Marcelo takımdan ayrılmak istediğini bize iletti, sanırım yolun sonuna geldik" dedi.

Haberin Devamı

Lyon taraftarı ile arasında önce havaalanında arbede çıkan, daha sonra 'eşek pankartı' ile hakaret yiyen Marcelo, Leipzig maçı sonrası taraftara orta parmak hareketi yapmıştı.

Son oynanan Rennes maçında ise tribünde "O parmağı eşine sakla Marcelo" pankartı açılmıştı. Takım kaptanı Memphis Depay'ın Marcelo'yu savunmak için göstediği reaksiyon da işe yaramamıştı.


Beşiktaş'a dönebilir

Marcelo, kariyerinin en parlak dönemini Beşiktaş'ta geçirdiği 1 buçuk sezonda yaşadı. 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında siyah beyazlı takımda şampiyonluk yaşayan stoper, oyun kurucu yönüyle sivrilmiş ve 8 milyon euro bedelle Lyon'un yolunu tutmuştu.

Marcelo'nun yeniden Beşiktaş'a döneceği iddiaları artık tamamen güçlenmiş durumda. Brezilyalı stoper, devre arasında kiralık olarak Türkiye'ye dönebilir.

Haberin Devamı