Bilim - Teknoloji Hideo Kojima, Elle Fanning ile yeni bir oyun üzerinde çalışıyor
Paylaş
Hideo Kojima, Elle Fanning ile yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Hideo Kojima, oyuncu Elle Fanning ile birlikte bir video oyun hazırlıyor. Konuyla ilgili açıklama, Kojima’nın şirketi Kojima Productions tarafından yapıldı.

İkilinin birlikte bir proje üzerinde çalıştığının cevabı PAX Aus etkinliği sırasında katılımcılara dağıtılan ve tarayanları Kojima Productions’ın internet sitesine yönlendiren bir QR koduyla verildi. Hideo Kojima’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımlar da daha fazla tanıtım görselinin geleceğini ve gerçek bir duyuru etkinliğinin düzenleneceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Kojima ve Fanning iş birliği konusunda akıllara gelen ilk ihtimal yeni Death Stranding olabilir Oyuncu Norman Reedus geçtiğimiz mayıs ayında ikinci Death Stranding oyunu için çalışmaya başladıklarını belirtmişti. Kojima Productions’tan bu konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Görseller Hideo Kojima ve Elle Fanning iş birliğinin korku oyunu Overdose için de olabileceğini düşündürdü. Projeyle ilgili daha fazla detayın 9 Aralık’ta The Game Awards töreninde Hideo Kojima tarafından paylaşılabileceği belirtildi.