Bilim - Teknoloji INSTAGRAM DONDURMA LİNKİ 2022! Nereden ve nasıl dondurulur?
Paylaş
INSTAGRAM DONDURMA LİNKİ 2022! Nereden ve nasıl dondurulur?

Instagram dondurma işlemi sayesinde sosyal medya hesabı bir süreliğine kapatılabiliyor. Kişi istediği zaman gerekli işlemleri takip ederek de yeniden hesabına erişim sağlayabiliyor. Peki, Instagram dondurma nasıl yapılır? İşte Instagram hesap kapatma açma işlemi tarifi ve 2022 Instagram kapatma linki…

Dünya genelinde milyonlarca üyeye sahip Instagram, dondurma işlemi seçeneği ile kişinin sosyal medya hesabını kontrol edebilme imkanı sağlıyor. Instagram dondurma, hesabın tamamen kapatılması değil bir süreliğine erişime kapatılması anlamına geliyor ve kişi istediği zaman yine sosyal medya hesabını kullanmaya kaldığı yerden devam ediyor…

Haberin Devamı

INSTAGRAM HESAP DONDURMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Instagram hesap dondurma ya da kapatma işlemi sonrasında hesabını açma imkanını da tanımaktadır. Aşağıdaki adımları takip ettiğinizde Instagram hesabını kolaylıkla dondurabilirsiniz.

  1. Instagram profilinize giriş yapın.
  2. Kullanıcı adınızın yanında yer alan ‘Profili düzenle’ kısmına tıklayın.
  3. Açılan isim soy isim ve telefon numarasının yer aldığı sayfada ‘Hesabımı geçici olarak kapat’ seçeneğine tıklayın.
  4. Açılan sayfada çıkan sayfada sizden istenilen bilgileri girin. (Hesabını neden dondurduğunu seçmeniz ve işleme devam edebilmek için şifrenizi tekrar girmeniz gerekiyor.)
  5. "Hesabı geçici olarak kapat" kısmına tıklayın.

Bu işlemleri takip ettiğinizde Instagram hesabınız geçici olarak dondurulmuş olacaktır. Ancak unutmayın ki hesabınızı bir hafta içerisinde ancak bir defa dondurabilirsiniz. Yani hesabınızı dondurduktan sonra eğer kısa süre içerisinde yeniden aktifleştirirseniz yeniden dondurmak için bir hafta beklemeniz gerekmektedir.

Diğer yandan hesabınızı dondurduğunuz andan itibaren 3 saat yeniden açma işlemi de yapılamamaktadır. Yani kapattıktan hemen sonra fikir değiştirseniz bile 3 saat beklemeniz gerekmektedir.

Instagram Dondurma Linki

Haberin Devamı

INSTAGRAM HESAP DONDURMA NEDİR?

Instagram hesap dondurma işlemi, sosyal medya hesabını bir süreliğine askıya almak isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Instagram dondurulduğunda kişi aramalarda veya etiketlenmelerde görünmez. Ancak kişiye dair bilgiler silinmeden bekler. Kişi ne zaman hesabını yeniden açarsa o zaman profilinde yer alan bilgiler ve paylaşımlar eskisi gibi görünür olur.

Instagram dondurma yukarıda da bahsedildiği gibi kısa süreliğine yapılan bir işlemdir. Eğer kişi hesabını tamamen kapatmak istiyorsa o zaman Instagram hesap silme işlemini yapmalıdır.

DONDURULAN INSTAGRAM HESABI GERİ NASIL AÇILIR?

Instagram hesabınızı dondurduysanız yeniden açmak için sadece arama motorundan Instagram sayfasına gelmek ve eski kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmak yeterli olacaktır….

INSTAGRAM HESABI NASIL SİLİNİR?