Bilim - Teknoloji Kripto milyoneri John McAfee'nin ölmediği iddia edildi
Paylaş
Kripto milyoneri John McAfee'nin ölmediği iddia edildi

Anti-virüs programı McAfee'nin kurucusu John McAfee'nin ölümüyle ilgili eski sevgilisi Samantha Herrara'dan bir iddia geldi. Netflix'te yer alan 'Şeytana Pabucunu Ters Giydiren Adam: John McAfee' belgeselinde konuşan Herrara, McAfee'nin ölmediğini iddia etti.

Herrara, "Söylemeli miyim bilmiyorum ama ölümünden (McAfee) iki hafta sonra bir telefon aldım: 'Benim, John. Ölmüşüm gibi davranmaları için insanlara para verdim ama ölmedim' dedi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Herrara, McAfee'nin hayatta olduğunu bilen sadece üç kişinin olduğunu öne sürdü ama bu kişilerin kimler olduğunu belirtmedi. Belgeselin yönetmeni Charlie Russell ise Herrara'nın iddiasını çok düşünmediğini söyleyerek "Ne düşüneceğimi bilmiyorum, onun da bildiğini sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

John McAfee, anti-virüs programıyla kazandığı servetin önemli bir kısmını 2008 ekonomik krizinin ardından kaybetmişti. Yazılımcı hakkında cinayet, kara para aklama, vergi kaçakçılığı, yüklü miktarda uyuşturucu bulundurmak gibi birçok suçlama bulunuyordu.

Ekim 2020'de İspanya'da vergi kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alınan McAfee, ABD'ye iadesinin onaylanmasından birkaç saat sonra Barcelona'daki hapishane hücresinde ölü bulunmuştu.

Haberin Devamı