Google News

Remington Omniblade HG4000 inceleme – Yeni nesil hibrit tıraş makinesi

Remington’ın hem yüz hem de vücut kıllarında sorunsuz bir şeklide kullanabileceğiniz tıraş makinesi Omniblade HG4000’i bu videoda detaylı bir şekilde inceledik. Ve evet bu makineyi ıslak veya kuru kullanabilirsiniz. Onur Binay/posta.com.tr
18 Haziran 2022 , Cumartesi 00:40

Öncelikle Omniblade, elektrikli bir tıraş makinesinden çok geleneksel bir tıraş bıçağına benziyor. Remington’a göre bu makine, modern insanın ihtiyaçlarına uyacak şekilde tasarlandı. Tarağıyla her uzunluktaki kılları, kirli sakal uzunluğuna kadar düzeltebilir, şekillendirebilir ve tıraş edebilirsiniz. Ya da cilde daha yakın bir tıraş için taraksız da kullanabilirsiniz.

Bu makine bence sakallarını seven ve onları koruyanları hedeflese de en çok geleneksel tıraş makinelerini kullanırken bıçak yanığı, tahrişi ve batık kıl sorunu yaşayanlar tarafından beğenilecek. Omniblade ile elde edilen sıfıra yakın tıraş da çok iyi. Neredeyse geleneksel bir tıraş bıçağı kadar cilde yakın bir performans alabiliyorsunuz ve dahası ise cildiniz hassas ise daha az cilt tahrişiyle temiz bir görünüm elde edebiliyorsunuz.

Öte yandan iyi düzeltme yeteneklerine ek, sıfıra yakın bir tıraştan yanaysanız Remington Omniblade yeni tıraş makineniz olabilir. Hassas ciltler için de harika, çünkü cildi tahriş etmiyor.

Üstelik özel kesim ve dokulu bıçaklarının 5 yıl dayanıklılığı sayesinde uzun süre yeni bir makineye ihtiyacınız olmayacak.

Remington Omniblade HG4000’e buradan   ulaşabilirsiniz.

 

#TamSanaGöre #SeniYansıt

 

İlandır

DEVAMINI GÖSTER