Bilim - Teknoloji WhatsApp, şimdi de Avatarlar sunmaya hazırlanıyor
Paylaş
WhatsApp, şimdi de Avatarlar sunmaya hazırlanıyor

Birkaç aydır testler yapan WhatsApp, uygulama üzerinde kişiselleştirebilir Avatarlar sunmaya hazırlanıyordu. Beklenen özelliğe dair daha önce defalarca kez sızıntı ortaya çıkarken, şirket bu kez güncellemeyi sınırlı sayıda kullanıcıya sunmaya başladı.

Meta tarafından Facebook, Instagram ve Messenger‘a getirilen Avatar sistemi, WABetaInfo tarafından bulunduğu kadarıyla yakında WhatsApp içerisinde de karşımıza çıkacak.

Haberin Devamı

WABetaInfo’ya göre WhatsApp Avatarlar, şu anda uygulamanın  2.22.23.8 ve 2.22.23.9 yapı numaralı sürümüne sahip kişiler için kullanılabilir durumda. Yukarıdaki ekran görüntüsünden de anlaşıldığı üzere yeni eklenen Avatar özelliği ile, uygulama içinde kişiselleştirebilir Avatarlar oluşturarak dilediğiniz dijital kimliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Sticker'ı oluşturduktan sonra, çıkartmalarınızı bir sohbet mesajı ya da gruplarda paylaşabileceksiniz. Yeni özellik eğer sizde de aktifse, uygulamanın Ayarlar menüsünde Avatar seçeneğini görebilirsiniz. Bu bölüme girip, kendi avatarınızı oluşturup, daha sonra yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Şimdilik Android beta sürümlerinde yayınlanan özelliğin, önümüzdeki haftalarda herkese açık olarak sunulması bekleniyor.

Haberin Devamı