Yaşam Bir de İstanbul'u dinle...

Bir de İstanbul'u dinle...

Paylaş
Bir de İstanbul'u dinle...

Uluslararası folklor yarışmalarında pek çok birinciliğe imza atan Pendik Folklor Halk Eğitim Merkezi (PEFHEM) bu kez Türk Sanat Müziği'nde TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı şef Melda Kuyucu Kılıç ile ataga kalktı

13 Aralık’ta Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek özel konser için Türk Sanat Müziği'nde TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı şef Melda Kuyucu Kılıç şöyle konuştu:

Yeni yıla merhaba da diyecek konserimizde özellikle zarif bir hanımefendi olan İstanbul’un günümüz koşullarında örselenmiş değerlerini duygularını yeniden hatırlatmak amacıyla İstanbul’u anlatan şarkılardan bir konser hazırladık. 'Ah güzel İstanbul’u sevmezse gönül, aşkı ne anlar' dedik. Birbirinden değerli seslere sahip 40 kişilik koromuzun seslendireceği bu konseri unutulmaz sunucu ve ses sanatçısı Mustafa Yolaşan sunarken TRT İstanbul Radyosu’nun en seçkin seslerinden Cengizhan Sönmez de konuk sanatçı olarak bizlere eşlik edecek. Büyük emeklerle hazırladığımız saat 19.00'da başlayacak konserimizle kültürel değerlerimizi ayakta tutabilmenin mutluluğu içinde tüm İstanbulluları, değerli basınımızı bizleri izlemeye, değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Haberin Devamı