Magazin Bodrum karnavalı MFÖ konseriyle sona erdi

Bodrum karnavalı MFÖ konseriyle sona erdi

Paylaş
Bodrum karnavalı MFÖ konseriyle sona erdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl ilk kez düzenlenen 'Uluslararası Bodrum Karnavalı', Mazhar- Fuat- Özkan (MFÖ) konseri ile sona erdi

Bodrumlular’ın neredeyse bütün şarkılarına eşlik ettiği MFÖ, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bodrum Kültür Sanat Topluluğu tarafından Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen ’Uluslararası Bodrum Karnavalı’, Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan MFÖ Grubu’nun konseri ile sona erdi. İskele Meydanı’nda düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde MFÖ, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Basın mensuplarının ilk üç şarkıda görüntü almasına izin verildiği halk konserinde ’Ele güne karşı’, ’Mazeretim var asabiyim ben’, ’Bodrum Bodrum’, ’Sude’, ’Diday diday day’, ’Yalnızlık Ömür Boyu’, ’Ali Desidero’, ’Psikopatım’ gibi klasikleşmiş şarkılarını söyleyen MFÖ’ye izleyenler de eşlik etti. Eylül akşamında Bodrum’da olmaktan çok mutlu olduklarını belirten Mazhar Alanson, "Yeniden Bodrum’da şarkılarımızı söylemek bizi geçmiş yıllara götürdü" dedi. Fuat Güner ve Özkan Uğur da dinleyenlere ’dinle ve tekrarla’ yaptırdı ve not verdi.

BAŞKAN KOCADON’UN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon’un doğum günü de sahnede kutlandı. Başkan Kocadon kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını sahnede kesti. Kocadon, Doğum gününü hatırlayanlara teşekkür ederken "MFÖ, Bodrum’a şarkı yapmış grup. Bodrum’u Bodrum yapan sanatçılar arasında yer alıyor. Biz de bu karnavalda, Bodrum’a değer veren grupla eğlenmek, onların şarkılarını dinlemek istedik" dedi. Kocadon, grup üyelerine teşekkür ederek, çiçek verdi.

Nilüfer KANDIRMIŞ / BODRUM(Muğla), (DHA)

Haberin Devamı