Futbol Bülent Korkmaz Antalyaspor'dan istifa etti
Paylaş
Bülent Korkmaz Antalyaspor'dan istifa etti

2018-2019 sezonunun başından beri Antalyaspor'u çalıştıran Bülent Korkmaz takımın kötü gidişatından ötürü istifasını sundu. 50 yaşındaki teknik adamın istifası kabul edildi ve yollar ayrıldı.

Bülent Korkmaz, Antalyaspor'daki 2. sezonunda ilk yarıyı tamamlayamadan takımdan ayrıldı. Son 4 maçın hepsinde sahadan mağlubiyetle ayrılan Antalyaspor, lige üst sıralarda başlamasına rağmen üst üste alınan yenilgiler yüzünden 15. sıraya kadar geriledi.

Haberin Devamı

Antalyaspor yönetimi adına yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Antalyasporumuz'da, 13 Haziran 2018 tarihinden bu yana görev yapan Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüzün mali ve idari açıdan zor günler yaşadığı 2018-2019 başında aldığı sorumluluğu başarıyla üstlenen, futbol kamuoyunun beklentisinin aksine ligin son haftasına kadar Avrupa kupalarına katılabilme heyecanını yaşatan, tüm bunların da ötesinde, alt yapıya önem vererek tarihimizde hiç olmadığı kadar genç oyuncuyu A takımımıza kazandıran, Süper Lig'in en genç oyuncusunu oynatan kulüp olarak Türk futbol tarihinde kırılan rekorun sahibi olmamızı sağlayan Bülent Korkmaz ve ekibine teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Bu günden itibaren kulübümüzde bir kan değişikliği yaşanması gerektiğine olan inancımız doğrultusunda, Bülent Korkmaz'a teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki teknik adamlık döneminde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

"Hakkınızı helal edin"

50 yaşındaki teknik adam, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Başta Antalyaspor camiasına gelmemize vesile olan kıymetli insanlara ve sonrasında göreve geldiği ilk günden bugüne kadar tüm desteğiyle arkamızda duran başkanımız Sn. Ali Şafak Öztürk'e ve bütün yönetim kuruluna, taraftarımıza, futbolcularımıza ve tüm personel ekibimize sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Bizden taraf bir hakkımız varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin."