Futbol Burak İnce Almanya yolcusu! Anlaşma sağlandı
Paylaş
Burak İnce Almanya yolcusu! Anlaşma sağlandı

Altınordu'nun 17 yaşındaki yıldız adayı Burak İnce, Bundesliga'ya gidiyor. Türk takımlarıyla da adı geçen Burak İnce için Almanya'dan bir takımda 3+2 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

DHA'nın haberine göre, Altınordu forması giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak İnce'nin Bundesliga'da mücadele eden bir Alman kulübüyle 3+2 yıllığına resmen anlaştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İki kulüp arasında imzalar atılırken, sözleşmenin detayları gizlilik anlaşması gereği açıklanmıyor. Genç futbolcunun 18 yaşına girdikten sonra devre arasında İzmir ekibinden ayrılacağı bildirildi.

Altınordu'nun önemli bir bonservis bedelinin yanı sıra Burak İnce'nin başka bir kulübe transferinden de pay alacağı belirtildi.

Burak'ın hangi kulüple el sıkıştığı önümüzdeki süreçte açıklanacak. Böylelikle Altınordu, 1'inci Lig'den Bundesliga'ya iki oyuncu gönderen ilk ve tek kulüp olma özelliğini taşıyacak. Başkan Vekili Barış Orhunbilge, Ümit Milli Takım'da da görev alan 17 yaşındaki yetenekli oyuncu ile Arminia Bielefeld'in ilgilendiği açıklanmıştı. Burak İnce, geçen sezon 1'inci Lig'de 5 kez rakip fileleri sarstı.

Haberin Devamı