Spor Çakır'ın yönettiği derbide gelenek bozulmadı

Çakır'ın yönettiği derbide gelenek bozulmadı

Paylaş
Çakır'ın yönettiği derbide gelenek bozulmadı

Cüneyt Çakır, Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinde toplamda 10 kez kırmızı kartına başvurmuş, 5 kez Galatasaraylı oyunculara 5 kez de Fenerbahçeli oyunculara kırmızı kart göstermişti. Eşitlik son derbi maçta bozuldu

Başarılı hakem Cüneyt Çakır, yönettiği derbilerde başvurduğu kartlarla dikkat çekiyor. Tecrübeli hakem, Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinde toplamda 10 kez kırmızı kartına başvurdu. Cüneyt Çakır'ın her iki takıma da eşit sayıda kırmızı kart göstermesi ise gözlerden kaçmadı. FIFA kokartlı hakem, düdük çaldığı 7 derbide 2 kez penaltı noktasını gösterirken, bu kararları Galatasaray lehine oldu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE 6 GALATASARAY 5 OLDU

Son derbi maçında dakikalar 53'ü gösterdiğinde FİFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır bir kez daha kırmızı kartına başvurdu. Rakibinin sırtına tekme atan Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Bruno Alves kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu kartla Çakır'ın gösterdiği kırmızı kart eşitliği bozuldu. Çakır'ın yönettiği Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde toplamda 11 defa kırmızı kartına başvurdu. 6 kez Fenerbahçeli oyunculara kırmızı kart gösterirken, 5 defa da Galatasaraylı oyunculara kırmızı kart gösterdi.

İşte Alves'in kırmızı kart gördüğü o an