Dünya Çocuğunun okulundaki 9 öğrenciyle cinsel ilişkiye girdi

Çocuğunun okulundaki 9 öğrenciyle cinsel ilişkiye girdi

Paylaş
Çocuğunun okulundaki 9 öğrenciyle cinsel ilişkiye girdi

ABD Tennessee'de okul aile birliği üyesi bir anne, çocuğunun okulundaki yaşları 14 ila 17 arasında değişen 9 öğrenciyle hediye karşılığında cinsel ilişkiye girmekten suçlu bulundu.

Posta.com.tr / Tennessee’de bir lisenin yardım kulübünde yer alan 38 yaşındaki Melissa Blair isimli kadın, yaşları 14 ila 17 arasında değişen 9 öğrenciyle elektronik sigara karşılığında cinsel ilişkiye girmekten suçlu bulundu. Blair,18 kez ağırlaştırılmış tecavüz, dört kişiye fuhuşa teşvik ve reşit olamayanlarla cinsel ilişkiye girmek suçundan yargılanıyor. Bölge şerifi Joe Guy basına verdiği demeçte, olayların 2020 ila 2021 arasında yaşandığını belirtti. McMinn Lisesi’ndeki bir öğrencinin annesi olan Blair, okulun aile birliği kulüplerine üyeydi ve yetkililere göre çocuklarla sosyal medyadan tanıştığına inanılıyor. Blair, cinsel ilişki karşılığında çocuklara içinde elektronik sigaranın da bulunduğu hediyeler veriyordu.

Haberin Devamı

OKUL AKTİVİTELERİNDEN MEN EDİLDİ

Suçunun ortaya çıkmasının ardından Blair, bütün okul aktivitelerinden ve okul arazisinden men edildi. Henüz suçlamaları kabul etmese de iddianamenin yayınlanmasının ardından teslim oldu. 100 bin dolar kefalet istenen Blair'in 28 Şubat'ta mahkemeye çıkması bekleniyor.