Spor İspanya'da manşet Arda

İspanya'da manşet Arda

Paylaş
İspanya'da manşet Arda

Real Madrid’in şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etmesiyle Ancelotti, Arda Güler’e daha fazla şans vereceğini söylemişti.

Arda, Real Sociedad maçında ilk 11’de yer buldu, 29’da attığı golle de takımını şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı. İspanyol basını, milli futbolcu için övgü dolu sözler kullandı. AS, Arda Güler için, “Spot ışıklarını bir araya getirdi” yazdı. Marca ise “Arda, Real Madrid’i şampiyonluğa hazırlıyor” başlığını kullandı. El Pais, “Arda Güler’e performansı için dakikalar değil, saniyeler yetiyor” yorumu yaptı.

Haberin Devamı

6

Arda, Real Madrid ile ligde 2, 4, 6, 10, 14 ve 68 dakika olmak üzere toplam 104 dakika şans buldu. Biri 2 dakika süre aldığı Celta Vigo maçında olmak üzere 104 dakikada 2 gol attı.

HERKESİN SEVGİLİSİ

Arda Güler, 68’de yerini Valverde’ye bıraktı. Genç yıldızı oyundan çıkarken başta teknik direktör Ancelotti olmak üzere herkes kutladı. Modric’in Arda’ya sarılışı da gözlerden kaçmadı. 19 yaşındaki Arda da destekleri nedeniyle hocası ve arkadaşlarına teşekkür etti. Ancelotti’nin ligde kalan maçlarda da Arda’ya ilk 11’de şans vereceği öğrenildi.