Ekonomi DD Mortgage konut kredisi faizini 0.69'a indirdi

DD Mortgage konut kredisi faizini 0.69'a indirdi

Paylaş
DD Mortgage konut kredisi faizini 0.69'a indirdi

DD Konut Finansman A.Ş., Genel Müdürü Murat Aysan son dönemde para piyasalarında yaşanan faiz düşüşünü konut kredisi faizlerine yansıtma konusunda öncülük ederek konut kredilerinde aylık kredi faizini yüzde 0,69 olarak belirlediklerini açıkladı

Murat Aysan “Son dönemde Türkiye ekonomisinin ve makroekonomik verilerin ışığında piyasa faizlerinin aşağıya geldiğini ve bununla beraber kredi taleplerinin de önemli miktarda arttığını gözlemliyoruz. Bu konuda öncü bir adım atıp, 120 ay vadede klasik konut kredisi faiz oranımızı aylık yüzde 0.69 olarak belirledik” dedi.

Haberin Devamı

Murat Aysan sözlerine şöyle devam etti:

“Dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank ve Türk özel sektörünün önde gelen kuruluşlarından Doğan Grubu ortaklığında Türkiye’nin ilk konut finansman şirketi DD Mortgage olarak 2008’de İstanbul’da faaliyetlerimize başladık ve şimdiye kadar binlerce kişiyi ev sahibi yaptık. Üstün hizmet anlayışımız, konusunda uzman kadromuz ve ihtiyaca en uygun şekilde tasarladığımız ürünlerimiz ile müşterilerimize hep en üst kalitede hizmet vermeyi amaçladık.

Bu kampanya ile de daha önce birçok alanda gerçekleştirdiğimiz ilklere, tüm tüketicilerin DD Mortgage ayrıcalıkları ile tanışmasını amaçlayarak, 120 ay vadeli klasik konut kredisi faizlerini ilk defa yüzde 0,69’a indirerek bir yenisini daha ekliyoruz.”

Haberin Devamı