Dünya 100'den fazla kişiyi öldürdüğünü söylemişti... Seri katilin sonu

100'den fazla kişiyi öldürdüğünü söylemişti... Seri katilin sonu

Paylaş
100'den fazla kişiyi öldürdüğünü söylemişti... Seri katilin sonu

Brezilya'da 'zevk için' insan öldürdüğünü söyleyen ve 100'ün üzerinde kişiyi katlettiği düşünülen Pedrinho Matador isimli azılı katil, pazar günü saldırıya uğradı. Katilin sonu da öldürme şekli gibi korkunç oldu.

Posta.com.tr | Pedrinho Matador, Brezilya'nın en azılı seri katili olarak biliniyor. Vücudunda 'Zevk için öldürürüm' yazan Matador'un şimdiye dek 100 kişiyi silahla vurarak öldürdüğü düşünülüyor. 

Haberin Devamı

Tam adı Pedro Rodrigues Filho olan Pedrinho Matador, 1973 yılında tutuklandıktan sonra 42 yılını cezaevinde geçirdi. 2003 yılında yaptığı bir röportajda Pedro, hapishanedekiler de dahil toplamda 100'den fazla kişinin canına kıydığını itiraf etmişti. 

İLK CİNAYETİNİ 14 YAŞINDA İŞLEDİ

Pedro ilk cinayetini Minas Gerais Eyaletindeki Santa Rita do Sapucai beldesinde işlemişti. 14 yaşındayken, bölgedeki okulun gece bekçisi olan babasının işten çıkarılması nedeniyle belediye başkanını öldürmüştü. 

1996 yılında verdiği röportajda hapishanede 40 kişiyi öldürdüğünü söylemiş ve hiç pişman olmadığını açıklamıştı. 

Pedro'nun öldürdüğü kişilerin çoğunun uyuşturucu satıcısı, tecavüzcü ve katil olduğuna inanılıyor. 

Haberin Devamı

SUÇ KARŞITI YAYINLAR

2018'de tahliye edildikten sonra YouTube kanalı açtı ve 27 bin 500 abonesi oldu. 

Aynı zamanda TikTok'ta da oldukça aktif olan Pedro, platformda 314 bin 800 takipçi sahibi oldu. Pedro'nun paylaşımlarının suç karşıtı olması dikkat çekiyordu. 

Sosyal medyada Pedrinho Ex Matador (Eski katil Petey) adını kullanan Pedro, doğru yolu bulduğunu söylüyordu. 

ÖLDÜRME ARZUSUNUN NEDENİ

Öldürme isteği duymasının sebebini hiçbir zaman sosyal medyada açıklanmadı. Ancak daha öne katıldığı bir podcast programında annesinin karnındayken babasının annesine tekme attığını ve kafatasının zedelendiğini söylemişti. 

Daha sonra ise babasıyla birlikte kaldığı hapishanede babasını bıçaklayıp öldürdü ve kalbini 'çiğnedi'. Babasının cinayetiyle ilgili şunları söyledi:

İyi düşünülmüş bir plan yaptım ve babamın hücresine geldim. Annemin mezarı başında onun intikamını alacağıma söz vermiştim. Kalbini çıkardım ve çiğnedim. Ardından üstüne fırlattım. 


AZILI KATİLİN SONU

Şimdi 68 yaşında olan Pedrinho Matador, Sao Paulo'da pazar sabahı bir akrabasının evinin bahçesinde otururken saldırıya uğradı. 

Yerel polis, iki saldırganın siyah bir arabayla eve geldiğini açıkladı. Araba ardından cinayet mahalline yakın bir yerde bulundu. Polis, şüphelilerin bu noktada başka bir araca binerek kaçtıklarını düşünüyor. 

Pedro'nun akrabası polise verdiği ifadede bahçede sandalyede oturduğunu, siyah arabayla maskeli ve silahlı iki adamın geldiğini söyledi. İfadeye göre saldırganlardan biri, Pedro'nun akrabasına "Seninle ilgili bir şey değil. Kızını da al ve içeri gir" dedi. 

Haberin Devamı

Ardından saldırganlar Pedrinho Matador'u silahla vurdu ve ekmek bıçağıyla boğazını kesti. Görgü tanıkları polise haber verirken saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı. 

Olay polis tarafından ağırlaştırılmış cinayet olarak sınıflandırıldı ancak saldırganlardan henüz hiçbiri tutuklanamadı. 

Olay, Sivil Polis tarafından ağırlaştırılmış cinayet olarak sınıflandırıldı ancak tutuklanan olmadı.