Dünya Kan donduran çifte cinayet! İşte idam mahkumunun son sözleri

Kan donduran çifte cinayet! İşte idam mahkumunun son sözleri

Paylaş
Kan donduran çifte cinayet! İşte idam mahkumunun son sözleri

ABD Teksas'ta çifte cinayetten hüküm giyen mahkum, idam öncesinde af diledi. Teksas yasalarına göre zehirli iğneyle idam edilen adamın işlediği cinayetler ise kan donduran cinstendi.

Posta.com.tr | 51 yaşındaki Gary Green 2009 yılında işlediği korkunç çifte cinayet nedeniyle ölüme mahkum edilmişti. 

Haberin Devamı

Green, Dallas'taki evlerinde 32 yaşındaki eşi Lovetta Armstead'ı 20'den fazla kez bıçaklamış, 6 yaşındaki kızı Jazzmen Montgomery ise banyoda boğarak öldürmüştü. 

Yetkililere göre Green'in çifte cinayet işlemesinin sebebi eşinin boşanmak istemesiydi.

İdam öncesi ruhani destekçi olarak Budist bir rahip seçen Green, sedyeye bağlandığı sırada rahip onun için dua etti. 

'BUGÜN 5 CAN ALINACAK'

Cinayetlerin işlendiği gün Lovetta, Green'e iki mesaj yazmış ve onu sevmesine rağmen "benim için en iyisini yapması gerektiğini" belirtmişti. Mesaja cevap veren Green, "Canavarı görmek istedin, işte yarattığın canavar... Bugün 5 can alınacak ve 5. benim" dedi. 

Eşini ve küçük kızını öldürdükten sonra Green, diğe iki çocukları 9 yaşındaki Jerrett ve 12 yaşındaki Jerome'u öldürmeyi planladığını söyledi. 

Haberin Devamı

SON SÖZLERİ

Green'in son sözleri ise özür dilemek oldu.  Green, pencerenin ardından idamı izleyen eşinin akrabalarına "Size ve ailenize verdiğim zarardan dolayı özür dilerim. Bir aile gibi birlikte yedik, birlikte güldük ve ağladık. Sizi hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim" dedi. 

"Sevdiğimiz iki insanın canını aldım ve burada olduğum sürece yaşamak zorundaydım" diyen Green, "Hepimiz birlikteydik ve ben o bağı kopardım. Sizden beni affetmenizi istiyorum, kendim için değil sizin için. Ait olduğum yere gitmek için hazırlanıyorum ve siz burada kalacaksınız. Acı çekmediğinizden emin olmak istyiyorum. Beni affetmeli, iyileşmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Artık eskiden olduğum adam değilim" dedi.

Ölümcül iğne verilmeye başlandığında Green hapishane yöneticilerine, papazlara ve 'Polunsky Birimindeki tüm güzel insanlara' teşekkür etti. 

Teksas'ta idam mahkumlarının son yemek geleneği kaldırıldığı için Green ölmeden önce bir şey yemedi.