Dünya 14 yaşında Bitcoin zengini! Araba koleksiyonu ağızları açık bırakıyor

14 yaşında Bitcoin zengini! Araba koleksiyonu ağızları açık bırakıyor

Paylaş
14 yaşında Bitcoin zengini! Araba koleksiyonu ağızları açık bırakıyor

Malezya'da yaşayan 14 yaşındaki çocuk, Bitcoin sayesinde milyoner olduğunu öne açıkladı. Bununla da kalmayan genç, TikTok'ta süper otomobil koleksiyonunu gösterdi.

Posta.com.tr | Malezya'da yaşayan 14 yaşındaki Haziq Nasri, Bitcoin sayesinde milyoner olduğunu açıkladı. TikTok'ta 40 binden fazla takipçisi bulunan Nasri, kripto para ile kazandığı servetiyle süper otoobil koleksiyonu yaptığını belirterek araçlarını takipçilerine tanıttı.

Haberin Devamı

Nasri'nin inanılmaz araba koleksiyonunu gören takipçiler, arabaların ona ait olup olmadığına dair şüphelerini dile getirdi.

Sosyal medya platformundaki videoya "İşte 14 yaşındaki bir Bitcoin milyoneri olarak tüm araba koleksiyonum" sözleriyle başlayan Nasri'nin 2018'de 10 yaşındayken satın aldığı ve kendisine 'yarım Bitcoin'e mal olan ilk arabası olduğunu söylediği bir Toyota IQ var.

Nasri 12 yaşına geldiğinde ise siyah bir Range Rover Sport Autobiography satın aldığını iddia ediyor. Aynı yıl dört koltuklu bir süper otomobil olan mavi bir Ferrari FF alıyor.

Nasri 350 bin sterlin'e bir Lamborghini Aventador aldığını sözlerine eklerken "Bu arabaların hepsi dört yıl içinde satın alındı ​​ve bir Camaro gelecek, bu yüzden bizi izlemeye devam edin" dedi. 

Haberin Devamı