Dünya 3 yıl önce kaybolmuştu... Eşyaları çocuk istismarcısının evinden çıktı

3 yıl önce kaybolmuştu... Eşyaları çocuk istismarcısının evinden çıktı

Paylaş
3 yıl önce kaybolmuştu... Eşyaları çocuk istismarcısının evinden çıktı

15 Şubat 2019'da İngiltere’nin Buckinghamshire kentinde kaybolan 19 yaşındaki Leah Croucher, son olarak Buzzacott Lane'de görülmüştü. O günden beri aranan genç kız hakkında yaşanan yeni gelişme ailesini yasa boğdu.

Posta.com.tr | Leah Croucher, 2019 yılında kaybolduğu zamandan beri aranıyor. Adeta sırra kadem basan 19 yaşındaki genç kız için soruşturma sürüyordu. Leah’nın kaybolmasından sonra polisler bölgedeki boş bir mülke baskın yapmış ve genç kızı aramıştı. Ancak Leah’ya dair herhangi bir bilgiye rastlayamamışlardı. Taa ki bu haftaya kadar…

Haberin Devamı

Pazartesi günü aldıkları bir ihbar üzerine 3 yıl önce baskın yaptıkları eve yeniden gelen polisler, Leah’ya ait sırt çantası ve kişisel eşyalar buldu. Bu mülk, Leah’nın evine yalnızca 10 dakika uzaklıktaydı ve genç kız işe giderken her gün bu evin önünden geçiyordu. Evin şöhreti ise son derece kötü. Zira iki yıl boyunca iki çocuğu istismar eden ve 2017 yılında mahkum edilen tacizcinin eviydi. Leah’nın kaybolduğu dönemde bu ev boştu ve içinde kimse yaşamıyordu.

Evde yaşayan çocuk istismarcısının ailesi, Leah kaybolmadan yıllar önce evden ayrıldığını ve onu yıllardır görmediklerini açıklamıştı. Evin sahibi olan esas kişi ise Kuveytli bir iş kadını. Ancak polis soruşturmasında olayla ilgili hiçbir bağlantısı olmadığı için yer almıyor. Leah’nın eşyalarını bulan kişiler de eve gelen temizlikçiler.

Haberin Devamı

'HER GÜN BU EVİN ÖNÜNDEN GEÇERDİ'

Eve yakın oturan mahalle sakinlerinden Jill Davey, "Leah her gün evin önünden geçerdi. Onu işe giderken görürdüm. Bu durum beni hasta ediyor. Polisin buradaki tüm evleri araması gerekiyordu ama belli ki işlerini düzgün yapmamışlar” dedi.

Leah'nın eşyalarının bulunması üzerine cinayet soruşturması başlatıldı. 

Leah son olarak 15 Şubat 2019’da işe giderken görülmüştü. Leah’nın kaybolmasını kaldıramayan kardeşi Hayden Croucher, kendi canına kıydı. Genç kızın ortadan kaybolmasının yıldönümünde ailesi tarafından sosyal medyada “Her gün işkence. Her gün sonsuz bir acı ve umutsuzluk gibi geliyor” açıklaması yapıldı.