Dünya 40 yıllık sırra ömürlük hapis

40 yıllık sırra ömürlük hapis

Paylaş
40 yıllık sırra ömürlük hapis

İngiltere’de 40 yıl önce aniden ortadan kaybolan eşinin katili olduğu belirlenen David Venables, ömrünün kalanını hapiste geçirecek.

İngiltere’nin Worcestershire bölgesinde Brenda Venables, 1982’de bir gün aniden kayıplara karıştı. O yıl 48 yaşındaydı. En son evinde olduğu biliniyordu. Eşi David Venables, kayıp ilanı vermekle yetindi. Ailesi, Brenda’nın evi terk ettiğini veya başına kötü bir şey geldiğini düşündü. Ancak her şey, çiftçi David’in çiftliğini yeğenine satmasıyla değişti. 2019’da çiftliğe yapılan bakım sırasında bahçesindeki lağım çukurunda insan kafatası bulundu.

Haberin Devamı

KAÇAMAK İÇİN

Polise haber verildi. Kalıntılar incelendi. Kayıp Brenda’ya ait olduğu belirlendi. Ancak David, eşinin akıbetiyle ilgisi olmadığını ve canına kıymak istemiş olabileceğini söyledi. Ancak David’in başka kadınlarla birlikte olabilmek için Brenda’yı ortadan kaldırdığı anlaşıldı. Venables’ın komşularının “Bize eşinin İspanya’ya yerleştiğini söylüyordu” ifadesi de kayıtlara geçti. Mahkeme David Venables’ı 18 yıl hapse mahkum etti. Ömrünün hapisten çıkmaya yetmeyeceğini söyleyen 89 yaşındaki David, karar karşısında, üç kez “Hayır” diyerek bağırdı.