Dünya 41 yıl sonra mucize

41 yıl sonra mucize

Paylaş
41 yıl sonra mucize

ABD’de henüz iki yaşındayken anne ve babası öldürülünce bir daha bulunamayan ve öldüğü sanılan bebeğin hayatta kaldığı 41 yıl sonra ortaya çıktı.

ABD’li yeni evli Tina Gail ve Harold Dean Clouse çifti, 2 yaşındaki kızları ile taşındıkları Teksas’ta ortadan kayboldu. Birkaç ay sonra ormanlık arazide cansız bedenleri bulundu. Çiftin kızları ‘Holly’ ise bulunamadı. Öldüğü düşünüldü. Ülkede eski kayıp çocukları araştıran ulusal bir kuruluş Holly bebek dosyasını yeniden açtı. Cinayet yerindeki DNA izlerini yeniden incelemek için izin istendi. Soyağacı veri tabanındaki bilgiler araştırıldı. İpuçları, ekibi Oklahoma’da yaşayan 42 yaşındaki Holly Marie’ye götürdü.

Haberin Devamı

‘CENNETTEN ARMAĞAN’

Beş çocuklu kadın, anne ve babası öldürüldükten sonra Arizona’da bir kiliseye iki göçebe tarikat üyesi tarafından bırakılmıştı. Holly Marie’yi evlat edinip büyüten aile araştırıldı. Cinayetlerle ilgili olmadıkları belirlendi. Onu bulan kişiler ise aranıyor.

Babaannesi Donna Casasanta, “41 yıldır cevapsız kalan sorularım son buldu. Bu bir mucize. Cennetten bir armağan” dedi. Holly Marie, biyolojik aile üyeleriyle internetten görüntülü görüştü, buluşmaya da hazırlanıyor. Anne ve babasının hikayesini de yeni öğrendi.