Spor Fırtına'ya Samsun freni

Fırtına'ya Samsun freni

Paylaş
Fırtına'ya Samsun freni

Ligde son iki maçını kazanan Trabzonspor’u Samsunspor 3-1 mağlup etti. Samsun 3 puan ile düşme hattından iyice uzaklaştı.

Karadeniz derbisinde gülen taraf ev sahibi Samsun oldu: 3-1. Trabzonspor kupa maçı öncesinde moral bozukluğu yaşarken, 3 puanı alan Samsun düşme hattından uzaklaştı. 14’te kazanılan penaltıyı Taylan filelere yolladı: 1-0. 28’de Benito’nun şutunda Uğurcan’dan sekip havalanan topu Mouandilmadji kafayla filelerle yolladı: 2-0. 32’de Bardhi’nin sol çaprazdan doğrudan kaleye şutladığı top kimseye dokunmadı: 2-1. 36’da Zeki’nin kullandığı kornerde Fernandez ters bir kafa vuruşu ile takımını yaktı: 3-1. Devre biterken Bardhi’nin şutu yan direğe vurup dışarı çıktı. 47’de Zeki’nin kısa düşen geri pasını Trezeguet yakaladı. Net fırsatta kaleci Okan gole izin vermedi. Eren’in 63’te ortası kaleye yöneldi, Okan son anda topu çeldi.

Haberin Devamı

BİR SÜRÜ OLUMSUZLUK

Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Samsun basit ama doğru oynadı. Biz buna cevap veremedik. Bir sürü olumsuzluk oldu. Bunları kaldırıp, Karagümrük maçında en iyisini yapmak ve ligi üçüncü bitirmek istiyoruz” dedi.

UĞURCAN ÖZÜR DİLEDİ

Karşılaşma sonrasında Uğurcan Çakır, Samsunspor’un hocası Markus Gisdol ile tartışmıştı. Uğurcan maçtan sonra sosyal medya hesabından, “Maçın atmosferiyle yaşanan bi olay. Markus hocamdan özür dilerim” paylaşımı yaptı.