Dünya 5 aydır aranan aktörün cesedi sandıktan çıktı

5 aydır aranan aktörün cesedi sandıktan çıktı

Paylaş
5 aydır aranan aktörün cesedi sandıktan çıktı

Yaklaşık 5 ay önce kaybolan Brezilyalı aktör Jefferson Machado, korkunç halde ölü bulundu. Oyuncunun cesedi Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki bir evin bahçesinde, ahşap bir sandıkta gömülü halde bulundu.

Posta.com.tr | Brezilyalı aktör Jefferson Machado, yaklaşık 5 aydır kayıptı. 44 yaşındaki aktörün cesedi, Campo Grande semtindeki bir evin arka bahçesinin beton zeminine, iki metre derinliğe gömülmüş halde bulundu. Machado'nun cesedi ahşap bir sandığa konulmuştu. Aktörün aile dostu olan Cintia Hilsendeger, haberi Instagram hesabından doğrulayarak "Jeff'in 22/05/2023 tarihinde ölü bulunduğunu size bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ailenin avukatı Jairo Magalhães'in yaptığı açıklamada aktörün kollarının başının arkasından bağlanmış ve kendi evindekilere çok benzeyen bir sandığa konulmuş halde bulunduğunu belirtti. Aktörün boynunda boğularak öldüğünü gösteren bir çizginin olduğunu açıklamalarına ekledi. 

Brezilya polisi, aktörün cesedinin bulunduğu sandığı yüzeye çıkartılmasında 9 kişinin çalıştığını açıkladı. Aktörün cesedinin bulunduğu mülkün sahibinin soruşturulduğu ifade edildi. Machado'yu tanıdığı bildirilen kimliği belirsiz zanlı en son yaklaşık bir ay önce eve girerken görülmüştü.

YAZIM HATALARI ELE VERDİ

Machado'nun ailesi, bir STK'nın sekiz köpeğinin evde terk edildiğini bildirmek için onlarla temasa geçmesinin ardından onun ortadan kaybolduğunu öğrendi. Sonraki aylarda aile, aktörü taklit ettiğine inandıkları birinden kısa mesajlar aldı.

Haberin Devamı

Machado'nun annesi Maria das Dores, yazım hatalarıyla dolu olduğu ve oğluna benzemediği için yazışmayı şüpheli bulduğunu söyledi. Aktörün cep telefonunu kullanan kişi daha sonra 'telefonu tuvalete düşürdüğünü' söyleyerek yazışmayı kesti. Aktörün parolalarının değiştirilmesi, ailenin daha da endişelenmesine neden oldu. 

1997'de oyunculuk eğitimine başlayan Machado, senaryosunu üstlendiği 2021 yapımı “Efeito Placibo” filminde rol aldı. Machado, ölümeden önce son olarak 2022 yapımı “Reis” pembe dizisinde bir Filistinliyi canlandırdı.