Dünya 70 cesedin yerlerini tek tek gösterdi! 30 yıl süren vahşetin itirafı kan dondurdu

70 cesedin yerlerini tek tek gösterdi! 30 yıl süren vahşetin itirafı kan dondurdu

Paylaş
70 cesedin yerlerini tek tek gösterdi! 30 yıl süren vahşetin itirafı kan dondurdu

Babasının ölümünden 7 yıl sonra cesaretini toplayan kadın, kan donduran cinayetleri anlattı. Tüm cesetlerin yerlerini tek tek bildiğini söyleyen kadın, yıllar boyunca süren dehşeti gün yüzüne çıkardı.

Posta.com.tr | ABD'nin Iowa eyaletinde yaşayan Lucy Studey, hayatı boyunca kan donduran olaylar yaşamıştı ancak bunları kimseye anlatacak cesareti kendinde bulamamıştı. Lucy'nin gözleri önünde 70'e yakın kadın öldürülmüştü ve o hiçbir şey yapmadan izlemiş hatta cesetlerin ortadan kaldırılmasına yardım etmişti.

Haberin Devamı

70'E YAKIN KAN DONDURAN CİNAYET

Bu cinayetleri işleyen Iowa eyaletinin hiç bulunamayan seri katili ise babası Donald Dean Studey'den başkası değildi. Lucy, yıllarca babasından korkusundan dolayı bu cinayetleri kimseye anlatamamıştı.

Babasının 2013 yılında hayatını kaybetmesiyle cesaretini toplayan Lucy, polislere her şeyi anlatmaya karar verdi. Lucy, babasının yaklaşık 30 yıl içinde 70'e yakın kadını öldürdüğünü anlatarak cesetlerin gömüldüğü yeri de bildiğini söyledi.

ABD TARİHİNİN EN AZILI SERİ KATİLİ

Yapılan araştırmalar sonucunda yetkililer, Lucy'nin babasının ABD tarihinin en azılı seri katillerinden biri olduğunu düşündüklerini duyurdu. Donald'ın önce kadınları ikna ederek ıssız bir yere götürdüğü ve burada onları öldürdüğü düşünülüyor.

Haberin Devamı

Lucy'nin söylediğine göre, öldürdüğü kadınların hepsinin ortak özellikleri koyu renk saçlı ve 20'li yaşlarda olmaları. Öldürülen tüm kadınların üstlerinde kıyafetleri, mücevherleriyle birlikte kuyunun yanına gömüldüğünü söyleyen Lucy, babasının yalnızca altın dişleri kendisine sakladığını belirtti.

SUÇ KAYITLARI BÖYLE ORTAYA ÇIKTI

Donald'ın çocuklarını kuyuya atılan cesetlerin üzerine toprak ve kimyasal madde yığmaya zorladığı bildiriliyor. Donald'ın 1950'lerde Missouri'de hırsızlıktan ve 1989'da Omaha'da sarhoş araba kullanma suçundan hapse atıldığı vücudundaki dövmelerden ortaya çıktı. Polis, ona karşı temkinli oldukları için yaşadığı karavana nadiren gittiklerini doğruladı.

Lucy'nin diğer kardeşlerinin bu cinayetlere dahil olup olmadığı bilinmezken, Lucy'nin erkek kardeşi Gary'nin 39 yaşında intihar ettiği ortaya çıktı. Donald'ın iki eşinin de kendisinden önce öldüğü belirtildi. Bunların biri kendisini elektrik kablosuyla boğarak hayatını kaybederken diğeri ise kendisini vurarak yaşamını yitirdi.

"BABAMIN BENİ ÖLDÜRECEĞİNİ SANDIM"

Lucy yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bize kuyuya gitmemiz gerektiğini söylerdi ve ben bunun ne anlama geldiğini biliyordum. Ne zaman kuyuya ya da tepelere gitsem, aşağı ineceğimi düşünmüyordum. Çenemi kapalı tutmadığım için beni öldüreceğini düşündüm. Babama karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Hiçbir şey. Babam hayattayken adalet istedim ama o öldü. Ben sadece ailelerin acılarının biraz dinmesini ve ölülere düzgün bir cenaze töreni istiyorum.

Haberin Devamı