Dünya ABD'de 'Koca Ayak' paniği! Görüntüler ortalığı karıştırdı

ABD'de 'Koca Ayak' paniği! Görüntüler ortalığı karıştırdı

Paylaş
ABD'de 'Koca Ayak' paniği! Görüntüler ortalığı karıştırdı

ABD’nin Colorado eyaleti olağanüstü bir olayla ülke gündemine oturdu. Evlilik yıldönümleri için tatil amacıyla eyalete gelen çift, ‘Koca Ayak’ görüntülediklerini iddia etti. Görüntülerin paylaşılmasının ardından ortalık karıştı.

ABD’de 10’uncu evlilik yıldönümlerini kutlamak için Colorado eyaletine tatile giden Shannon ve Stetson Parker çifti, gezi turu sırasında efsanevi ‘Koca Ayak’ yaratığına rastladıklarını öne sürdü. Bu görüntü hem inananlar hem de şüpheciler arasında bir heyecan ve tartışma dalgasına yol açtı.

Haberin Devamı

TREN CAMINDAN FARK ETTİ

Shannon ve Stetson Parker, Durango ile Silverton arasında güzel bir tren yolculuğunun tadını çıkarırken, yolculukları beklenmedik bir hal aldı.

Nefes kesen dağlara bakarken Stetson dikkatini çeken bir hareket fark etti. Ne gördüğünü açıklayamadığı için "Koca Ayak!" diye bağırdı. İlgilenen çift, dikkatlerini gizemli figüre odakladı.

"ŞAKA YA DA BİR AVCI"

Görüntülerin sosyal medyaya yayılması ile birlikte pek çok kişi bunun gerçekliğini sorgulayarak bunun bir şaka ya da avlanan bir avcı olabileceğini öne sürdü. Shannon ise görüntüleri paylaşarak yaşadıkları şaşırtıcı deneyimin görsel kanıtını sağladı.

Görüntüler, Koca Ayak'ın gün ışığında bir ila iki dakikalık bir görüntüsünü kaydederek çiftin iddialarını doğrular nitelikteydi. Ayrıca trenin kondüktörü de aynı bölgede açıklanamayan olaylarla ilgili deneyimlerini paylaştı. Daha önce kar ayakkabılarının bıraktığından daha büyük ayak izlerine rastlamıştı ve bu da Koca Ayak'ı çevreleyen gizemi daha da artırıyordu.

Haberin Devamı

Shannon ve Stetson çiftinin Koca Ayak ile karşılaşması, tek seferlik bir durum değildi. Tarih boyunca çok sayıda kişi Koca Ayak gördüğünü iddia etti.