Dünya ABD'de seri katil yakalandı! İlerde yapacağı meslek şoke etti

ABD'de seri katil yakalandı! İlerde yapacağı meslek şoke etti

Paylaş
ABD'de seri katil yakalandı! İlerde yapacağı meslek şoke etti

ABD'de yaklaşık 2 ay önce meydana gelen korkunç seri cinayetlerle ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Polis ekiplerinin haftalar süren çalışması ile bulunan seri katil bir öğrenci çıkarken, okuduğu bölüm ve yapmayı düşündüğü meslek tüm ülkeyi şoke etti.

Posta.com.tr | ABD'nin Idaho eyaletinde bulunan üniversite, korkunç bir olaya ev sahipliği yaptı. Üniversite öğrencileri olan 20 yaşındaki Ethan Chapin, 21 yaşındaki Madison Mogen, 20 yaşındaki Xena Kernodle ve 21 yaşındaki Kaylee Goncalves, vahşi bir şekilde katledildi. Polis ekipleri, kan donduran cinayetleri işleyen seri katili yakaladıklarını duyurdu.

Haberin Devamı

"AŞKTAN, KAVGALARDAN VE HAYATTAN GERİ DURMADI"

Chapin ve Kernodle'ın sosyal medyalarında yapılan araştırmalarda ikilinin bir ilişki içinde olduğu öğrenilirken, genç kızın Chapin'in doğum günü yazdığı, "Hayat seninle birlikte çok daha güzel. Seni seviyorum" notu dikkat çekti.

Hayatını kaybeden Chapin'in Washington'dan olduğu belirlenirken Mogen ve Gonclaves'in ise Idaho'nun yerlisi olduğu ortaya çıktı.

Goncalves'ın ailesi ise kaybettikleri kızlarının onların savunucusu olduğunu söyledi. Kız kardeşi Alivea yaptığı açıklamada, "O tam bir ortanca çocuktu. Sertti ama adildi. Aklına koyduğu her şeyi kesinlikle yaptı. Aşktan, kavgalardan ve hayattan geri durmadı. Kaylee hayatı çok iyi yaşıyordu ve sürekli bir macera istiyordu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KORKUNÇ ÇIĞLIK SESLERİ

13 Kasım sabahı saat 3.12'de üniversite kampüsünün yakınlarındaki başka bir olaya müdahale etmek için giden polis memurlarının üzerindeki güvenlik kamerası, birkaç öğrenciyle konuştuklarını gösteriyor. O sırada bir çığlık sesi duyuluyor.

Polis kayıtlarına yansıyan ses, kimilerine göre bir çığlık sesi, kimilerine göreyse hızla uzaklaşan bir arabanın lastiklerinin sesi. Yeni yayınlanan görüntülerde, polis reşit olmayan iki öğrencinin içki içtiğinden şüphelenerek onlarla konuşuyor.

TÜM OKLAR ONU GÖSTERİYORDU...

28 yaşında bir suç uzmanı olan Bryan Kohberger, dün SWAT ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskın ile yakalandı. Cinayet ile ilgili olarak aranan beyaz bir otomobilin peşine düşen polis ekipleri, aracın Kohberger'e ait olduğunu ve cinayet mahallinden alınan DNA örneklerinin uyduğunu duyurdu.

Kohberger'ın kendisi de Washington Eyalet Üniversitesi'nde bir öğrenciydi. Burada suç adaleti konusunda doktora öğrenimi görüyordu ve ilk dönemini bu ayın başında bitirmişti. Tutuklanmasından kısa süre sonra üniversite, Kohberger'in adını öğrenciler listesinden kaldırdı.

İLERİDE POLİS OLACAKTI

Öte yandan 4 genci öldürmesinden 7 hafta sonra yakalanan Kohberger'in lise döneminde boks eğitimi aldığı ve ileride bir polis olmak istediği ortaya çıkarken onu tanıyan kişiler, "O sürekli birileriyle kavga etmek isterdi. İnsanlara zorbalık yapıyordu. Onu arkadaş grubumuzdan çıkarmıştık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bunun yanı sıra Kohberger'in işlediği seri cinayetlerin kurbanlarıyla herhangi bir şekilde ilişkisi olmadığı ortaya çıktı. Kohberger yalnızca keyif için gençleri katletti.