Dünya ABD'de yine silahlı saldırı!

ABD'de yine silahlı saldırı!

Paylaş
ABD'de yine silahlı saldırı!

Greenwood'daki bir alışveriş merkezini kana bulayan saldırgan üç kişiyi vurarak öldürdü. Polis ise, bir görgü tanığının saldırganı öldürdüğünü açıkladı.

ABD'nin Indiana eyaletinde Pazar günü bir alışveriş merkezinden silah sesleri duyuldu. Yanında bir tüfek ve cephanelikle alışveriş merkezine giren saldırgan, Greenwood Park adlı alışveriş merkezinin yemek katında ateş açmaya başladı. Saldırıda üç insan hayatını kaybetti, aralarında 12 yaşında bir kız çocuğunun da bulunduğu iki kişi ise yaralandı. Kurbanlardan ikisi kadın, biri erkek.

Haberin Devamı
ABD'de silahlı saldırı düzenlendi Greenwood'daki bir alışveriş merkezini kana bulayan saldırgan üç kişiyi vurarak öldürdü. Polis ise, bir görgü tanığının saldırganı öldürdüğünü açıkladı.

Greenwood polis şefi Jim Ison, tüfekli saldırganın alışveriş merkezindeki bir görgü tanığı tarafından tabancayla vurularak durdurulduğunu açıkladı. Polisin verdiği bilgiye göre, saldırganı vuran Greenwood'ın yakınındaki Bartholomew County'den 22 yaşındaki bir erkek ve silah taşıma ruhsatı var.

Yerel saatle 18.00 sularında alışveriş merkezinden çağrı alan polis ekipleri, yemek katı yakınlarındaki bir tuvalette saldırgana ait sırt çantası buldu.

60 bin nüfuslu Greenwood şehri, Indianapolis'in güney banliyösü.

SİLAHLI SALDIRILARIN SAYISI ARTTI

ABD'de son aylarda silahlı saldırıların sayısı artmış durumda. Okullar, kiliseler, süpermarketler ve 4 Temmuz yürüyüşü kana bulandı.

Teksas Uvalde'de Mayıs ayı sonunda bir okula giren saldırgan, 19 öğrenci ve iki öğretmeni gözünü kırpmadan öldürdü. Olay yerine oldukça erken ulaşan polis ekiplerinin bir saat boyunca saldırgana müdahale etmediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Uvalde'den kısa süre önce ise New York'ta bir saldırgan siyahların yoğun olarak yaşadığı Buffalo'ya eyaletler arası seyahat ederek ulaştı ve bir alışveriş merkezini kana buladı. En az 10 kişinin öldürüldüğü saldırı cani tarafından sosyal medyada canlı yayınlandı.