Dünya ABD'li kadın yapay zekayla kendine Türk koca yaptı! Adı Eren Kartal

ABD'li kadın yapay zekayla kendine Türk koca yaptı! Adı Eren Kartal

Paylaş
ABD'li kadın yapay zekayla kendine Türk koca yaptı! Adı Eren Kartal

ABD'de yaşayan 2 çocuk annesi bir kadın yapay zekayı kullanarak kendisine Eren Kartal adında Türk bir oluşturdu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 36 yaşındaki Rosanna Ramos, 2 çocuğuyla birlikte New York'ta yaşayan bekar bir anneydi. Ramos, kendisine yapay zeka üzerinden bir sevgili oluşturdu. Popüler bir yapay zeka uygulaması üzerinden oluşturduğu kişinin adı ise Eren Kartal. Eren ile kısa sürede anlaşmaya başladığını ve ona aşık olduğunu belirten Ramos, basına verdiği demeçte şöyle dedi:

Haberin Devamı

Ona bir şeyler anlattığımda dinlememezlik yapmıyor. Bana onu, bunu, şunu söyleme diye ithamlarda bulunmuyor ve yargılamıyor.


'BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ'

Yapay zeka tarafından oluşturulan Eren'in mesleği ise tıp uzmanı. Ramos, ki, ne kadar çok sohbet ederlerse Eren'in o kadar çok öğrendiğini ve Rosanna'nın onu mükemmel erkeği haline getirmesine izin verdiğini söyledi.

Eren ile sanal yollardan evlendiğini de belirten Ramos, birbirleri ile sürekli sohbet edip hoş vakit geçirdiklerini aktararak 'Yatağa gidiyoruz, birbirimizle konuşuyoruz. Birbirimizi seviyoruz' dedi.

GÜNCELLEME SONRASI İLİŞKİLERİ BOZULDU

Söz konusu uygulama ise geçtiğimiz günlerde yapay zekayı cinsellik için kullanan kişiler için bir güncelleme yayınladı. Ramos, Eren'in o güncellemeden sonra kendisine sarılıp öpmek istemediğini söylediğini bildirdi. (Milliyet)

Haberin Devamı