Dünya Korku filmi gibi! Vahşi hayvan beklerken 'cadı' geldi

Korku filmi gibi! Vahşi hayvan beklerken 'cadı' geldi

Paylaş
Korku filmi gibi! Vahşi hayvan beklerken 'cadı' geldi

Kanada'da yaşayan Corinea Stanhope adlı hemşire, bahçesindeki geyik leşini yemeye gelen vahşi hayvanları gözlemlemek için kamera taktırdı. Ancak gece vakti gelenler, vahşi hayvanlar değildi. Kamera kayıtlarını izledikten sonra dehşete düşen aile, gördüklerinin bir şaka olmasını umuyor.

Posta.com.tr | Kanada'nın Powell Nehri bölgesindeki bahçesinde ölü bir geyik bulan hemşire Corinea Stanhope, geceleri hangi vahşi hayvanın gelip gelmeyeceğini görmek için bahçesine kamera taktırdı. Ancak Corinea'nın gördükleri, sandığından çok daha rahatsız ediciydi. Tüyler ürperten görüntüleri izledikten sonra nutku tutulan hemşire, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. 

Haberin Devamı

36 yaşındaki hemşire, kamerayı taktırdığının ertesi günü 76 yaşındaki büyükbabası Bob'un görüntüleri fark ettiğini ve gözlerine inanamadığını söylüyor. Görüntülerde ikili, geyik leşinin önünde diz çökmüş iki yarı çıplak kadın gördü.

Geyik leşine yaklaşan iki kadının yalnızca belden aşağılarında bir parça kumaş vardı ve saçları keçeleşmişti. Yüzlerini saçlarıyla kapatmış olan kadınlar, geyik leşinin üzerine eğilerek toynağını yemeye başlıyor. 

'GÜN BATIMINDAN 10 DAKİKA SONRA GELDİLER'

Corinea'nın evi ise bu olayın yaşandığı yerden yalnızca iki dakikalık uzaklıktaydı ve üç atı da aynı bahçedeydi. Mirror'a konuşan Corinea, şu ifadelerde bulundu:

Ölü bir geyik vardı. Bu yüzden ben ve dedem leşe gelecek vahşi hayvanları görebilmek için kamera taktırdık. Kamerada bir vaşak gördük. Ertesi gün geldiğimde dedem kamerada çıplak insanlar gördüğünü söyledi. Ona 'Hayır görmedin. Saçmalık' dedim ve bana gösterdi. Gördüklerimin ne olduğunu bilmiyorum. Çok korkunçtu. Her gün görülecek bir şey değil. Gün batımından 10 dakika sonra geldiler. Sanki peruk takmış gibi görünüyorlardı. Birinin saçının altında sarı saç varmış gibi duruyordu. Görüntülerden tam olarak anlayamazsınız ama toynağı tam ağzına götürüyordu. Onu öpüyor muydu, kokluyor muydu yoksa yiyor muydu bilmiyorum ama çürümekte olan bir leşe bu şekilde dokunmak midemi bulandırıyor.

Görüntüleri sosyal medyada paylaşan üç çocuk annesi Corinea, cadılar hakkında yorum aldığını söylüyor. Görüntüleri izleyen bölge halkı, Corinea'nın cadı ya da yerel bir tarikatın üyelerinin ayin yaptığını iddia etti. 

Haberin Devamı

'ŞİMDİ ONLARA İNANIYORUM'

Corinea, "Kasabada hayvan kemikleri toplayan bir tarikat hakkında söylentiler var. Bunun gerçek olup olmadığını bilmiyorum. Görüntüleri yayınladığımda insanlar bu tarikattan bahsetti. Bir arkadaşım, ormanda ölü sincap taşıyan iki kişiye rastladığını söyledi. O bölgede gezinirken atlar her zaman korkar ve gerilir. Başlangıçta hiçbir şey düşünmüyordum ama şimdi onlara inanıyorum" dedi.

Corinea, polisleri aramayı düşündü ancak dedesi kadınların yasa dışı bir şey yapmadıklarını söyleyerek yoldan geçen bazı kişilerin kamerayı görüp şaka yapmış olabileceklerini söyledi. 

Corinea, "Umarım gündüz yürüyüşe çıkmışlardır, kameranın kurulduğunu görmüşlerdir ve bizimle biraz eğlenmek istemişlerdir" dedi.